Horoscop Azi 8 Noiembrie 2017 Nov08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 8 Noiembrie 2017

Horoscop 8 noiembrie 2017. Zodia care ar putea începe o afacere.O să apelăm la subtilități că să obținem ce ne-am propus, să mediem un conflict între prieteni, să facem alegeri înțelepte ca să mergem la sigur și la serviciu și acasă, în familie.Vibrația zilei este 8 și să respectăm toate regulile și să ne păzim banii.


BERBEC – Poate fără nicio intenție o să-i stârniți bănuieli ființei iubite că n-ați fi sincer pe ici, pe colo și pot apărea discuții – să sperăm c-o să fie bine, totuși. Vă puteți interesă la un avocat ca să vedeți cum puteți să obțineți ce vă aparține, să vă reprezinte într-o cauza anume în Instanța sau poate rezolvați la notar un divorț, să zicem.
TAUR – Poate apărea cineva care să se atașeze de voi și dacă sunteți în căutarea unui partener de cuplu ar fi persoană potrivită – rămâne să va convingeți. O să strângeți bani din mai multe surse și o să vă puteți permite să zugrăviți, sau chiar să schimbați locuința, să aveți mai mult spațiu.


GEMENI – O să aflați cât de mult vă iubește acea persoană care pentru voi înseamnă totul și o să va faceți planuri de plecat pe undeva în week-end. Se poate să primiți un accept, să puteți începe ceva nou care-așteaptă de mult o rezolvare și o să va canalizați toate eforturile către noile proiecte.
RAC – Cineva pe care nu l-ați mai întâlnit de mult revine și o să aveți alt chef de viață, pentru că v-a lipsit și nu v-a plăcut treaba asta. Încep să se rezolve niște aspecte mai delicate, să scăpați și de niște temeri legate de cheltuielile zilnice, c-o să puteți lucra și în particular, în colaborare cu diverși.


LEU – Se poate s-aveți o discuție serioasă cu partenerul de cuplu referitoare la locuința pe care poate-o schimbați, sau vă mutați cu chirie. Se poate să puneți în aplicare o idee, să-ncepeți o afacere și să găsiți sponsori, să vă descurcați frumos cu ajutor, pe care n-aveți de ce să-l refuzați.
FECIOARĂ – Poate-ați găsit cumpărător pentru mașină pe care ați pus-o în vânzare, sau e altceva scump pe care vreți să-l vindeți, și-o să faceți un capital pentru zile negre. Vă mai gândiți dacă să semnați un contract sau să mai așteptați până la începutul anului când pot apărea oferte pe care le puteți lua în calcul.


BALANȚĂ – O să aflați calea către inima partenerului de cuplu și or să dispară momentele de cumpănă, o să vă-nțelegeți de minune. Se poate să vă luptați pentru un job, o funcție de conducere și să vă repozitionați în schemă ierarhică de la slujbă, de pe scenă socială – șansele sunt de partea voastră.
SCORPION – Poate faceți rezervare într-o stațiune turistică pentru week-end și o să-i mai întrebați și pe prieteni dacă vor să meargă cu voi. Încep să se contureze niște reușite, ați depășit niște blocaje și vă simțiți ușurați, vă mișcați cu lejeritate, fără să va mai fie teamă de nimic.


SĂGETATOR – O să fiți înconjurați de tineret care vine cu o energie de care o să vă puteți folosi dacă desfășurați activități de grup, faceți sport. Vești bune, invitații pe la diverse mondenități, poate aveți ceva de comunicat grupului vostru de prieteni, sau poate luați parte la vreo conferință și o să prezentați un subiect.
CAPRICORN – Cineva care nu poate trăi fără voi vă caută, vă vrea înapoi și dacă iubirea nu s-a stins vă mai puteți acordă o șansă. Poate-ncercați să vă transferați într-un alt sector la serviciu, la școală, poate plecați din cartier să fiți mai aproape de job, de școală, de părinți. Poate-ncercați să vă transferați într-un alt sector la serviciu, la școală, poate plecați din cartier să fiți mai aproape de job, de școală, de părinți.


VĂRSĂTOR – Vă puteți prezența CV-ul pe la niște firme ca să va găsiți de lucru și ceva trebuie să se miște, pentru că e un moment astral ofertant. Vă simțiți în formă și aveți curaj să atacați niște obiective care v-ar aduce profit, poate va fi o ascensiune în carieră, sau o să faceți rost de o casă ori de o mașină.
PEȘTI – Cineva din străinătate vă cheamă să vă-ntâlniți, dacă nu acolo unde locuiește, măcar în alt oraș unde v-a rezervat o camera la hotel. Vă simțiți în formă și aveți curaj să atacați niște obiective care v-ar aduce profit, poate va fi o ascensiune în carieră, sau o să faceți rost de o casă ori de o mașină.