Horoscop Azi 8 Mai 2017 May08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 8 Mai 2017

Horoscop 8 mai 2017. Fecioarele isi incearca norocul intr-un domeniu nou iar Berbecii isi implinesc un vis mai vechi.Schimbari azi. E bine sa fim pe faza, sa nu dam cu piciorul unor oferte de lucru, sau poate-si cere cineva iertare si viata noastra de cuplu va intra pe un alt fagas, pentru ca asta ne dorim de multa vreme.Vibratia zilei este 8 si putem recupera banii pe care-i meritam, si sa nu-i cheltuim dintr-un foc.


BERBEC – Vi se poate implini acel vis, sa revina cineva in viata voastra, pentru ca doar alaturi de acea persoana va vedeti fericiti.
TAUR – O sa vina cineva cu o oferta de lucru si dupa ce o s-o analizati pe toate fetele o sa va incumetati sa va dati acceptul.


GEMENI – O sa va umpleti timpul liber cu ceva care sa activeze creativitatea, sa va faceti si alti prieteni si sa va recuperati in formula de echipa.
RAC – Cineva incearca sa se-apropie mai mult de voi si sa va cunoasteti mai bine ca s-aveti o relatie, sa se vada daca sunteti compatibili.


LEU – Se poate sa va coopteze cineva intr-o activitate de timp liber si sa va prinda bine, sa descarcati tensiuni, sa va revigorati.
FECIOARA – Se poate sa va-ncercati norocul intr-un alt domeniu si sa cresteti frumos, din punct de vedere profesional, c-aveti resurse, potential.


BALANTA – Poate veti prelungi un contract de munca si o sa va asigurati banii de care-aveti nevoie pentru concediu si alte lucruri placute.
SCORPION – Se poate sa fiti de acord sa lucrati in regim de colaborare, sau sa va implicati in activitatea unei fundatii ca sa va faceti si voua reclama.


SAGETATOR – Aveti sansa sa plecati la munca, sau la studii in afara tarii si sa aspirati la un alt statut, sa va depasiti conditia.
CAPRICORN – Se poate sa va caute acea persoana care-ati vrea sa faca parte din viata voastra si daca va armonizati o sa si iasa ceva – o relatie frumoasa.


VARSATOR – Poate formati un grup cu care sa lucrati particular si sa va sporiti veniturile, si sa va perfectionati intr-un domeniu.
PESTI – O sansa de bani, fie si din surse particulare si o sa-i pastrati, poate, pentru iesirile din week-end, sa va distrati cu ai vostri mai departe de casa.