Horoscop Azi 8 Mai  2016 May08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 8 Mai 2016

Horoscop 8 mai 2016. Astazi, Varsatorii au o zi excelenta in sfera sentimentala, iar Leii se intalnesc cu prieteni vechi. Se pare c-o sa vrem sa facem mai multe lucruri deodata, sa vizitam cateva persoane in acelasi timp, daca se poate, ca sa recuperam un timp pierdut, sa ne achitam de niste obligatii morale poate.

Horoscop 2016 BERBEC – Poate iesiti la o cina romantica si o sa luati o decizie referitoare la programul acestei veri. Se pare c-o sa iesiti pe la diverse evenimente mondene, o fi vreo nunta si poate treceti macar pe la biserica, daca nu va puteti duce si la restaurant.
Horoscop 2016 TAUR – O sa pregatiti ceva special pentru cineva drag si veti petrece o dupa-amiaza minunata, in compania acelei persoane, daca nu cumva mai vin si alti musafiri. O sa va achitati, probabil, de niste obligatii morale, le faceti o vizita unor cunostinte care au nevoie de cate ceva si o sa va ramana timp si de o intalnire de suflet.

Horoscop 2016 GEMENI – Prezenta cuiva o sa va alunge toata oboseala, tristetea, va faceti, poate, juraminte de viata frumoasa, in doi. E animatie la voi, o sa tot iesiti pe la mondenitati, lumea va cauta, e interesata de ce mai faceti si poate faceti un schimb de idei, puneti la cale niste proiecte.
Horoscop 2016 RAC – Se poate sa luati o decizie referitoare la spatiul locuibil, sa va mutati, sa vineti, sa cumparati o proprietate. Pe voi va preocupa familia, sa-i convingeti pe toti ai vostri sa fie de fata la toate evenimentele care tin de cei apropiati, sa mentineti spiritul viu.

Horoscop 2016 LEU – Poate va-ncumetati sa va-nscrieti intr-o competitie, cu o miza, fie ea si simbolica, dar tot ce conteaza este participarea. Niste prieteni pe care nu i-ati mai vazut demult va cauta si poate aveti o ora, doua, la dispozitie sa iesiti la o plimbare, sa stati la o parola.
Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa va gasiti o locuinta de cumparat printr-un alt colt de tara si sa dati pe-acolo s-o vedeti la fata locului. Poate dati o fuga pana la niste prieteni din alt oras, mai schimbati si peisajul, faceti si o prospectie turistica sa vedeti unde o sa va petreceti concediul.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa va duceti la un eveniment festiv si sa revedeti oameni dragi pe-acolo, sa veniti cu bateriile-ncarcate. Ati putea pleca impreuna cu niste prieteni intr-o calatorie, daca masina voastra e in service sau va duceti cu trenul, la o adica.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa va puteti reface viata sentimentala dupa ce ii veti pune funda, s-o-ncheiati cum se cuvine pe cea din care ati iesit. Se poate sa va-ntoarceti de pe unde-ati fost plecati si sa va mai opriti, pe parcurs, pe la cate cineva, schimbati o vorba, o imbratisare, dupa care, veniti acasa.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Va faceti timp de iesit la o plimbare, poate faceti un pic de miscare sa va dezmortiti, porniti intr-o drumetie. Program incarcat, activitati diverse si o sa faceti tot posibilul sa le impliniti dorintele copiilor, sa se bucure de timpul liber pe care-l pot petrece cu voi.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate dati o fuga pana la o ruda din alt oras, sa-i duceti un medicament sau s-o ajutati cu alte lucruri de care are nevoie. Poate ajungeti la o aniversare, ori la alt eveniment festiv si o sa schimbati impresii cu cei pe care nu i-ati mai vazut de luni bune.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va caute cineva care vrea sa fiti impreuna si daca atractia este reciproca o sa reactionati ca atare. O intalnire de bun augur, o sa aflati noutati referitoare la o ceremonie care va avea loc in curand, se casatoresc niste rude sau sarbatoresc altceva.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa va-ntalniti iarasi cu cineva care vrea explicatii suplimentare, sa-nteleaga de ce nu puteti continua o relatie. O s-aveti parte de o atmosfera festiva, la ziua cuiva de nastere si o sa-i vedeti, in sfarsit si pe cei scumpi la vedere si-o sa va ostoiti dorul de ei..
Horoscop Azi 8 Mai 2016