Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 8 Iulie 2015

Sagetatorii pot relua o poveste de dragoste, iar Gemenii primesc o suma de bani.O sa facem tot posibilul sa dam ce-avem mai bun in noi ca sa ne atingem obiectivele, sa rezolvam cat mai multe lucruri intr-un timp record, ca poate plecam in vacanta.
Horoscop 2015 BERBEC
Poate v-ati decis sa vindeti o casa ori sa cumparati, daca vreti sa va-ntemeiati o familie si o sa fie o tevatura, dar voi sunteti expeditivi si o sa mearga totul struna. Se pare c-o sa-i veniti de hac unei probleme de sanatate si o sa dati un randament mult mai bun la slujba.

Horoscop 2015 TAUR
Va pregatiti de o plecare in excursie, sau macar pe copii o sa-i trimiteti in tabara sau la bunici, sa profite de timpul liber, pe care-l merita din plin. Poate va asociati cu niste oameni in vederea unei colaborari si o sa va descurcati frumos, o sa mentineti ritmul.
Horoscop 2015 GEMENI
Se vine cu o oferta de munca si e de luat in serios poate pentru ca promite bani frumosi, iar la un moment dat or sa apara si alte proiecte care-or sa v-aduca alti bani. Poate vindeti ceva care v-ar aduce o suma importanta in cont si o sa va conservati veniturile pana veti strange de o casa ori poate de o masina, de cumparat.
Horoscop 2015 RAC
Ati putea tatona terenul pentru o noua slujba si sa faceti o comparatie cu locul in care munciti, sa vedeti in ce directie inclina balanta. In orice moment ati putea umple acel gol sufletesc si sa va implicati intr-o relatie de cuplu durabila care sa ajunga si la casatorie.
Horoscop 2015 LEU
O sa cheltuiti niste bani, dar e posibil sa va intre o suma la care sa nu va fi asteptat si sa luati una, alta pentru casa si familie. O sa perfectati niste acte, care v-au dat de furca o buna bucata de vreme si o sa scapati de niste griji, ca sa puteti pleca in vacanta.
Horoscop 2015 FECIOARA
Se pare c-o sa va recapatati niste drepturi, bunuri, poate va mutati in alt serviciu ori in casa noua, proaspat retrocedata. Poate va luati ceva de lucru in particular ca sa aveti bani de taxe scolare sau ca sa-i trimiteti pe copii in vacanta.

Horoscop 2015 BALANTA
S-ar putea sa va acapareze treburile de serviciu, mai alergati si dupa niste aprobari, dar e posibil sa luati o gura de aer in parc, sa iesiti la o terasa spre seara. Intalnire de suflet – o sa spuneti ce va deranjeaza, ce-ati vrea sa se schimbe si unde-ati vrea sa va petreceti concediul.
Horoscop 2015 SCORPION
E posibil sa le dati o mana de ajutor parintilor, poate au nevoie de bani, de medicamente sau sa-i insotiti pe undeva, la doctor, la banca, sau intr-o statiune balneara. Poate-aveti cate ceva de reparat pe-acasa, chemati niste meseriasi la voi, sa va monteze lucrurile pe care le veti cumpara.
Horoscop 2015 SAGETATOR
O sa va dati peste cap sa fiti impreuna cu cei dragi, poate va pregatiti de o plecare in afara tarii, sa respirati alt aer si sa revedeti oameni, locuri dragi. Se poate sa reluati o poveste de dragoste de-acolo de unde ramaseserati, ca sa va oferiti, totusi, sansa de a fi fericiti.
Horoscop 2015 CAPRICORN
Apar tot felul de situatii care se cer urgent – rezolvate si o sa dati zor sa va-ncadrati in timp, sa faceti fata tuturor momentelor, unele tensionate, nu gluma. Posibil musafir la orele serii si o sa puneti la cale o escapada turistica de vineri incolo, sa va destindeti.
Horoscop 2015 VARSATOR
Noutati la serviciu si o sa fie de lucru, dar se contureaza si bani care va vor fi de folos in vacanta si ca sa rezolvati unele probleme de sanatate. O intrunire colegiala ca sa va puneti de acord in anumite privinte, sa mearga totul struna, atat la serviciu cat si la colaborari.
Horoscop 2015 PESTI
Se contureaza niste bani cu care o sa achitati datoriile lunare, obligatorii si daca mai ramane ceva ii puneti deoparte sa aveti pentru concediu si alte placeri. O sa va gasiti de lucru in particular si daca familia va da voie o sa va duceti o ora, doua, daca nu, NU.

Sursa: http://stirileprotv.ro