Horoscop Azi 8 Februarie 2019 Feb08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 8 Februarie 2019

Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie.Horoscop 8 februarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Putem visa fără să ne fie teamă că ne dorim prea mult, c-avem şanse să ne împlinim şi cel mai îndrăzneţ vis.Vibraţia zilei este 8 şi o să înţelegem sensul ascuns al lucrurilor.


BERBEC – O veste bună de la cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme şi o să aflaţi ce se aşteaptă de la voi. E posibil să primiţi ok-ul pentru un job care să v-aducă poate cu un pas mai aproape de un succes în cariera – şi să vă implicaţi total în munca respectivă.
TAUR – E posibil să cumpăraţi un surplus salarial cu care să luaţi nişte bilete de vacanţă, să plecaţi într-un week-end pe undeva. O să fiţi cooptaţi într-o activitate care vă poate aduce bani şi nişte oameni cu care puteţi dezvolta nişte proiecte care să vă deschidă o nouă perspectivă în carieră.


GEMENI – Poate începeţi o cură, un tratament, o detoxifiere, ceva care să v-ajute să vă simţiţi mult mai bine. Se poate să fie ceva alergătura pentru nişte acte ca să perfectaţi o situaţie şi o să avansaţi cu chestiunile care ţin de afaceri, iar în cazul unora dintre voi, de şcoală.
RAC – O să puteţi relua o activitate de grup şi să câştigaţi bani şi să descoperiţi încă o posibilitate de a face o colaborare. O să primiţi o invitaţie la un eveniment monden şi poate fi rampa voastră de lansare în carieră, e ceva care vi se va potrivi şi o să profitaţi de prilejul respectiv.


LEU – O să apară cineva care se va plia pe dorinţele voastre şi o să puteţi forma un cuplu şi să fiţi fericiţi. Întrevedere cu cineva care s-ar putea să vă ofere ceva de lucru şi o să vă convină, veţi câştiga nişte bani în plus şi o s-aveţi parte de un venit constant.
FECIOARĂ – La voi apar noutăţi la job, printre care şi bani şi o s-aveţi de cheltuială, să vă puteţi mişca, să plecaţi la sfârşit de săptămână pe undeva. Se-ntâmplă ceva nou şi bun în viaţa voastră – faceţi rost de bani, poate fi şi un credit ca să vă puteţi cumpăra o casă, mai ales dacă vreţi să va-ntemeiati o familie.


BALANŢA – Se poate să vină cineva în vizită şi o să şi rămână încă o zi, două, dacă vine cu treaba sau poate o să insistaţi să mai stea cu voi. Vi se face o ofertă de colaborare şi o să vă meargă bine în combinaţia respectivă, o să mai prelungiţi, eventual, contractul dacă lucrurile merg bine.
SCORPION – O preocupare de timp liber o să vă detensioneze şi o să aveţi inspiraţie, vi se deschide apetitul pentru proiecte noi. Voi o să vă simţiţi mai bine în compania unor prieteni, poate plecaţi în week-end la munte, la schi, la distracţie ca să staţi o zi, două departe de sursele de stres.


SĂGETĂTOR – Apare o sursă de bani de explorat şi n-o să zicem nu, dacă nu e complicat şi v-aduce şi un plus de vizibilitate. Pe voi o să vă caute cineva care vrea să fiţi împreună, să vă faceţi programul în funcţie de preferinţele fiecăruia dintre voi, să vă simţiţi în largul vostru.
CAPRICORN – Relaţia sentimentală traversează o perioadă de metamorfoză şi o să vă fie bine până la urmă. Chiar dacă lucrurile se derulează mai lent, o să vă bucuraţi de stabilitate atât în sfera profesională, cât şi în relaţia de cuplu, în care-aveti nevoie de certitudini.


VĂRSĂTOR – Poate mai schimbaţi ceva în regimul alimentar, faceţi şi un pic de sport să vă îmbunătăţiţi look-ul, să daţi refresh. Sunt tot felul de lucruri noi pe care le puteţi face şi o să alegeţi ce e mai incitant pentru voi, ca să fie şi o plăcere, să vă descoperiţi noi valenţe.
PEŞTI – O invitaţie la un spectacol şi o să scăpaţi de stresul care vă consumă resursele interioare şi o să vă refaceţi echilibrul emoţional. Se poate să luaţi nişte bani şi să cumpăraţi nişte obiecte pe care-aţi pus ochii mai demult şi poate îi faceţi un cadou fiinţei iubite – ieşiţi la un tete a tete diseară.