Horoscop Azi 8 Decembrie 2017 Dec08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 8 Decembrie 2017

Horoscop 8 decembrie 2017. Zodia care își va reface viața sentimentală.O s-avem o energie suplimentară ca să facem ca lucrurile să meargă în direcția în care decidem noi, fără să mai pierdem timpul, banii și resursele cu care putem face altceva.Vibrația zilei este 8 și tot ce trebuie să facem e să fim chibzuiți cu banii.

BERBEC – O să umblați după niște semnături să aveți toate actele semnate luni, să fie perfectată o situație. O să faceți inventarul să știți pe ce bani puteți conta și dacă aveți suficienți o să vă repeziți pe undeva prin împrejurimi să revedeți niște buni prieteni, rude.
TAUR – Apare cineva în viață voastră sentimentală și o să faceți casă bună împreună. Se pare c-o să luați din mai multe surse bani și o să vă cumpărați diverse lucruri pentru casă și familie, că nu va place să le lipsească ceva alor voștri – o să vă ocupați de tot ce trebuie.

GEMENI – E cineva care vrea să va-ntâlniți, c-au rămas niște lucruri neclare și vor să-ncheie socotelile cum se cuvine până de Crăciun. E multă lume care vrea să vă vadă, și o să vă faceți timp zilele-astea și pentru treburi casnice și să vă întâlniți cu cei care v-așteaptă să luați parte la diverse evenimente.
RAC – O să le dați o mâna de ajutor unor rude care se află într-o încurcătură, n-au bani, ori poate nu se pot deplasa, n-are cine să le facă aprovizionarea. Poate v-apucați de o curățenie generală și dacă n-o să fiți extenuați mai ieșiți la o plimbare diseară, să luați o gură de aer proaspăt.

LEU – O să petreceți o după amiază plăcută în compania unor persoane pline de viață și o să vă încărcați energetic pentru o bună bucată de timp. Se poate să luați niște bani și să aveți cu ce să acoperiți cheltuielile curente, să le faceți o surpriză celor dragi și să-i faceți fericiti.
FECIOARĂ – Cineva de care vă e dor vă caută, v-așteaptă poate cu răspunsul pe care i l-ați promis și o să va fie ușor să faceți o alegere, să luați o decizie. O să vă puteți ocupă și de voi după ce vă terminați treaba la serviciu, prietenii v-așteaptă și o să vă îndeletniciți cu lucrurile care vă fac placere.

BALANȚĂ – O să vă puteți reface relația sentimentală și să construiți o relație solidă, să evitați greșelile care v-au dus la o separare. Se pare c-o să faceți un efort să țineți banii pe loc, să nu-i dați pe tot ce vă face cu cu ohiul c-o s-aveți nevoie de sărbători și după, mai ales dacă plecați pe undeva.
SCORPION – Poate vă gândiți să mai cereți niște bani în plus din ianuarie pentru ceva la care lucrați și-ați vrea să mergeți mai departe. O să va reușească un proiect de suflet, poate fi și o plecare în vacanță, ceva la care visați demult și o să fiți înconjurați de oameni care va iubesc și o să vă bucurați de multă afecțiune.

SĂGETĂTOR – O s-aveți prilejul să reînnoiți lista de prieteni dacă plecați pe undeva într-o excursie, să stați câteva zile, până luni, dacă se poate. Vă bucurați de o serie de mici reușite, și poate ieșiți pe undeva cu prietenii, cu familia să vă cinstiți, să nu treacă neobservat momentul.
CAPRICORN – Poate n-ar strica s-aveți grijă de voi, să vă duceți la medic și să vă și tratați dacă vedeți că se-ntâmplă ceva cu sănătatea. O să vă alăturați unui grup să lucrați ceva, chiar și de plăcere, în particular și o să dați drumul proiectelor noi, sau poate e unul singur pe care-l lansați la apă în ianuarie.

VĂRSĂTOR – E cineva care vrea să vă scoată-n lume diseară și o să vă facă plăcere să revedeți niște oameni care v-au dus dorul și probabil și voi lor. Se pare c-o să-ncheiați o lucrare și în funcție de rezultate o să continuați, sau nu, din ianuarie și dacă nu, ar mai fi o varianta care să v-aducă bani.
PEȘTI – Poate v-ați propus să vă duceți pe undeva de sărbători și o să dați sfoară-n țară să găsiți prieteni care să fie pe lungimea voastră de undă. E posibil să încasați niște bani de la serviciu, sau poate mai aveți o altă sursă de venit și or să se-adune niște bani, s-aveți pentru rațe, facturi și pregătirile de sărbători.