Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 8 Decembrie 2015

Taurii primesc bani, iar Gemenii au parte de o intalnire emotionanta.O sa putem duce la bun sfarsit tot ce ne-am propus ca sa fim la zi – cu obligatiile curente, sa nu ne prinda sfarsitul de an cu treburile neterminate, si cu datorii.Vibratia zilei este 8 si poate o sa fim chibzuiti cu banii – sa-i economisim.
Horoscop 2015 BERBEC -E momentul sa faceti tot ce depinde de voi ca sa obtineti o semnatura, niste facilitati, sa fiti cu toate la zi, sa nu treceti cu restante in anul care vine. Va mai ganditi daca prelungiti un contract de munca, o colaborare sau lasati pentru – dupa – sarbatori, decizia finala.

Horoscop 2015 TAUR -Se anunta o perioada banoasa, poate veti lucra si in particular pana de Craciun, va mai ajuta si cineva din familie cu bani – se observa o relaxare din punct de vedere financiar. O sa puteti reface o relatie, fie de afaceri, fie sentimentala si totul – ar fi posibil – sa decurga in buna regula.
Horoscop 2015 GEMENI -Se pare ca va implicati in organizarea unui eveniment care o sa va adauge puncte in plus la palmares si-o sa le mai fiti de ajutor si altora, prietenilor, in principiu. Intalnire de suflet, cuiva ii e dor de voi si o sa va puteti verifica si voi sentimentele pe care le-aveti fata de acea persoana.
Horoscop 2015 RAC -O sa puteti rezolva o problema scriptica, obtineti semnaturi pe un act fara de care nu v-ati putut misca, dar de aici incolo o sa mearga totul struna. Cineva din trecutul sentimental revine cu speranta unei a doua sanse si numai inima voastra stie raspunsul!
Horoscop 2015 LEU -Dati dovada de mult curaj sa intrati intr-o afacere cu destule necunoscute, dar v-ajuta enorm increderea in voi, stiti de ce sunteti capabili si o sa le demonstrati si celor din jur. O sa faceti mai multe drumuri ca sa rezolvati atat treburi de serviciu, cat si persoanele, si toate contracronometru.

Horoscop 2015 FECIOARA -Activitate intensa la munca, o sa dati zor sa fiti cu toate – la zi – si sa va luati banii, s-apucati sa faceti cumparaturi si mai ales plati pana de sarbatori. Se poate sa luati diverse lucruri pentru casa, pentru familie, fie mobila, fie obiecte de uz casnic.
Horoscop 2015 BALANTA -Se-anunta ceva nou in viata voastra, poate fi o persoana care va insemna foarte mult pentru voi si o sa fiti fericiti – poate fi si un copilas. O sa iesiti la o reuniune amicala, de ziua cuiva de nastere sau puneti la cale o petrecere sau o excursie de sarbatori.
Horoscop 2015 SCORPION -O schimbare de atitudine din partea fiintei iubite, relatia va fi mult mai solida, va puteti baza pe seriozitatea si devotamentul partenerului de cuplu. Mai aveti de luat un rest de plata si-o sa puteti cumpara ce-aveti nevoie pentru masa de Craciun si cadouri.
Horoscop 2015 SAGETATOR -Se contureaza o suma de bani si o sa aveti pentru facturile curente si sa puneti deoparte ceva pentru cadourile de Mos Craciun. Se intampla ceva care sa va induca o stare de bunadispozitie, si sa aveti energia necesara sa faceti tot felul de lucruri bune, utile.

Horoscop 2015 CAPRICORN -Sunteti pe punctul de a face unele schimbari esentiale si o sa va mearga mai bine in plan profesional, poate veti avea o serie de afaceri in derulare. Poate faceti o rezervare pentru weekend sa zburati cu avionul acolo unde va asteapta cineva si-o sa va bucurati de o minivacanta.
Horoscop 2015 VARSATOR -E posibil sa incasati niste bani si sa completati lipsurile de pe-acasa, si o sa aveti de buzunar sa iesiti cu prietenii, seara, pe cate undeva. O sa puneti in practica o idee, poate e un eveniment pe care-l veti pregati – cu echipa – pentru sfarsitul de an.
Horoscop 2015 PESTI -O sa fiti cooptati in diverse activitati care sa va puna in valoare aptitudinile, si pot fi o rampa de lasare sa capatati un plus de notorietate. Se poate sa intrati la cheltuiala si sa va fie greu sa va opriti, ca aveti multe de cumparat pentru ai vostri care… merita.

Sursa: http://stirileprotv.ro