Horoscop Azi 8 August 2016 Aug08

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 8 August 2016

Horoscop 8 august 2016, prezentat de Neti Sandu. E bine sa fim pe receptie, ca apar situatii care pot fi salvarea noastra si daca nu suntem atenti, or sa treaca neobservate si-ar fi pacat. Astazi, Gemenii pot primi bani si recompense, iar Capricornii au intalniri importante.

Horoscop 2016 BERBEC – O invitatie de plecat pe undeva pentru cateva zile si o sa scoateti din banii de la ciorap sa va distrati, ca lumea, cu ai vostri. Se poate sa aveti o reusita la serviciu, veti lua si bani, dar o sa fiti investiti cu si mai multa incredere si o sa fiti si mai motivati sa munciti la capacitate maxima.
Horoscop 2016 TAUR – Se pare ca s-a mai detensionat relatia cu partenerul de viata si sa comunicati ca lumea, de-aici incolo. Poate va dati intalnire cu niste colegi de breasla, sa puneti pe roate o afacere, sa stabiliti ce ar putea face fiecare ca sa dati lovitura – sa castigati bani multi.

Horoscop 2016 GEMENI – Sefii s-ar putea sa aiba ganduri mari cu voi si sa va puna intr-o postura care sa vi se potriveasca, dar o sa munciti pe rupte. Un castig, pot fi bani, obiecte, vi se ofera ceva de care-aveti nevoie si o sa fie o adevarata recompensa, chiar si morala, dar la fel de valoroasa.
Horoscop 2016 RAC – Intalnire de suflet si poate resuscitati o relatie care, desi promitea, s-a pierdut pe drum, si numai voi doi o puteti salva. Se poate sa va implicati in activitati extraprofesionale ca sa va asigurati un profit din care sa va mai luati cate ceva pentru acasa, daca nu puteti “rupe” din banii de concediu.

Horoscop 2016 LEU – Poate aveti ceva de discutat cu partenerul de cuplu si iesiti la o cafea, sa fiti pe un teren neutru, ca sa puteti lua o decizie. Noutati la slujba, e mai mult de lucru, dar vor fi si bani, o sa fiti si apreciati de catre sefi si colegi, o sa intrati intr-o alta etapa profesionala.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa primiti un cadou, o invitatie in oras sau pentru week-end, intr-o statiune de agrement, fie si in alta tara. Chiar ii puteti aborda pe mai marii vostri de la job sa le cereti o favoare, sa va mai dea bani, zilele libere, sa va finanteze un proiect si sa capatati vizibilitate.

Horoscop 2016 BALANTA – E posibil sa faceti cunostinta cu cineva de care sa va simtiti atrasi, iar daca n-aveti pe nimeni, o sa fie un inceput de drum. O sa va mearga si mai bine in relatia sentimentala, poate tocmai ati depasit un impas, si o sa faceti tot posibilul sa anticipati dorintele partenerului de cuplu.
Horoscop 2016 SCORPION – O persoana cu care n-ati incheiat – definitiv – niste socoteli revine si e de profitat de ocazie, sa spuneti un adevar pana la capat. O confirmare ca va puteti apuca de un proiect care v-ar aduce bani, glorie si e bine sa alegeti cu mare grija colaboratorii, sa fie toata lumea la fel de serioasa ca si voi.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Cineva drag are o surpriza placuta pentru voi si o sa apreciati gestul, o sa fie ca un condiment aromat. E posibil sa incasati bani din activitati particulare din colaborari, sa aveti de taxe scolare si pentru un presupus concediu, daca v-au mai ramas ceva zile libere.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Reuniune amicala, poate puneti la cale o excursie la sfarsit de saptamana sau o plecare in vacanta cu grupul respectiv. Va invita cineva la o discutie, pe teme de afaceri si poate iese ceva pana la sfarsitul lunii, sanse de a va suplimenta veniturile sunt, si e de luat in serios oferta.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va-ncarcati frumos bateriile daca iesiti diseara cu prietenii la o terasa, la o plimbare in parc. O sa obtineti o legalizare dupa lungi asteptari si va puteti dezvolta afacerile, o sa rulati banii pe care-i veti castiga si treceti la investitii.
Horoscop 2016 PESTI – E momentul sa luati o decizie referitoare la copii, nepoti si trebuie sa fie de comun acord cu partenerul de cuplu. Va pot intra niste bani si o sa va puteti lua si acele lucruri pe care vi le doreati, nu neaparat pentru voi, cat si pentru ai vostri, ca sa le faceti o bucurie.
Horoscop Azi 8 August 2016