Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Septembrie 2017

Horoscop 7 septembrie 2017. Zodia care astăzi primește o veste uriașă legată de bani.Horoscop 7 septembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. O să ne găsim un loc mai bun de muncă, o să rezolvăm tot felul de chestiuni legate de serviciu şi o s-avem grijă şi de sănătate, să ne fie, şi nouă şi alor noştri bine pe toate planurile.


BERBEC – Poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu, ieşiţi la masă în oraş, la un eveniment monden, e momentul să-l impresionaţi. Ar avea de unde să va între nişte bani şi poate organizaţi ceva pentru week-end, un party, o plecare într-o staţiune de agrement că să va deconectaţi împreună cu ai voştri.
TAUR – O să fie în continuare mult de lucru la serviciu, dar vor fi şi satisfacţii, atât materiale, cât şi sufleteşti. O să reluaţi o activitate care să va dezmorţească, să va recăpătaţi tonusul care va face să fiţi inventivi, să iasă muncă de mare inspiraţie din mâinile voastre.


GEMENI – Viaţa sentimentală se rescrie frumos şi o să aveţi parte de afecţiune, era glaciară se sfârşeşte în curând. Din banii strânşi o să luaţi nişte lucruri pentru casă, poate chiar v-aţi mutat, sau acum se-ntâmpla treaba asta şi o să va bucuraţi de acest nou început.
RAC – Poate strângeţi bani de taxe şcolare, va pregătiţi şi de vreun examen sau copiii voştri au de dat vreun test, vreo reexaminare. O să le veniţi de hac demersurilor birocratice, luaţi semnături, avansaţi cu actele pe care le-aţi dus cine ştie de când la semnat şi o să va dezvoltat frumos.


LEU – O să câştigaţi mai mulţi bani dacă va mai luaţi ceva de lucru în particular şi o să va puteţi duce în plimbare în week-end-uri. E animaţie în zodia voastră şi o să va apucaţi de mai multe lucruri, energie aveţi, chef să prindeţi o avansare iarăşi aveţi şi totul o să decurgă frumos, o să vedeţi.
FECIOARA – Va daţi întâlnire cu cineva care o să fie alături de voi, poate vă aflaţi la început de drum într-o relaţie şi o să va meargă bine. E posibil să luaţi nişte bani de pe urmă unei colaborări sau poate vindeţi ceva care v-aduce o suma în cont şi o s-aveţi un confort financiar.


BALANŢĂ – Sfera partenerială e deschisă şi la voi şi o să-şi facă cineva curaj să vă invite la o cafea, la o plimbare, în speranţa c-o să puteţi avea o relaţie. Poate bateţi palma pentru o afacere sau o s-aveţi, măcar, o discuţie de principiu ca să vedeţi dacă mergeţi în aceeaşi direcţie, că pană acum nu părea să fie aşa.
SCORPION – O ieşire în societate, poate fi o aniversare care se cere sărbătorită sau se logodesc nişte prieteni, au cununia civilă. O să vă bucuraţi de vizita unor persoane dragi care au ceva important să vă comunice, poate vă invită la o nuntă, la un botez sau să le treceţi pragul în noua lor casă.


SĂGETĂTOR – Se poate să luaţi bani, un premiu, să câştigaţi un pariu sau să va bucuraţi de o atenţie specială din partea cuiva care vă iubeşte. Se poate să va puneţi de acord cu partenerii de afaceri în privinţa banilor pe care-i veţi primi şi o să decurgă totul în bune condiţii, o să faceţi echipa.
CAPRICORN – Poate faceţi rezervare la o piscină, la SPA, ori va duceţi la malul marii în week-end sau la munte, să va relaxaţi. Aţi putea obţine o aprobare, o suplimentare de credit sau o fi ceva de lucru pentru perioada care urmează şi care se poate prelungi dacă o să aveţi rezultate foarte bune.


VĂRSĂTOR – Se conturează un proiect care v-ar aduce bani în plus şi e posibil să devină jobul vostru permanent şi nu o colaborare. Or să va ia prin surprindere planurile partenerului de cuplu şi după ce o să cântăriţi bine de tot situaţia o să-i spuneţi cu ce sunteţi de acord şi cu ce nu.
PEŞTI – Un tete a tete cu cineva de la care aşteptaţi un răspuns şi o să aflaţi ce se-ntâmpla cu relaţia voastră sentimentală. O să reglaţi şi situaţia financiară, cereţi o suplimentare de credit sau poate aţi făcut rost de bani dintr-o vânzare şi stingeţi un împrumut uriaş şi răsuflaţi şi voi uşuraţi.