Horoscop Azi 7 Octombrie 2017 Oct07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Octombrie 2017

Horoscop 7 octombrie 2017. Zodia care își va întâlni marea dragoste.O să fim cu sufletul deschis şi-atunci lucrurile bune or să vină spre noi, o să apreciem poate mai mult ceva sau pe cineva care ne-a lipsit şi pe care nu le-am primit pentru că am fost închistaţi.Vibrația zilei este 7 şi o să se vadă acea fărâmă de înţelepciune la care am ajuns după o lecţie primită de la viaţă.


BERBEC – Poate se-ntâmplă ceva nou şi bun în relaţia de cuplu, o să vă-nţelegeţi mult mai bine sau poate acum o să vă-ntâlniți marea dragoste. Poate daţi o fugă la rudele care locuiesc prin împrejurimi, poate chiar o nuntă la care să vă duceţi, sau e vreo aniversare şi o să vă-ncărcați, frumos, sufleteşte.
TAUR – O să le-mpliniti unele dorinţe copiilor şi-o să fie câştig sufletesc, poate le descoperiţi noi valenter pe care să le cultivaţi mai apoi.O stare de bine, că vă caută cine-aţi vrea voi, că nu staţi în casă şi ieşiţi la o plimbare, la cafea, sau aflaţi nişte noutăţi care să vă dea speranţe c-o să vă meargă şi mai bine.


GEMENI – O să vă descurcaţi cu banii dacă trebuie să vă duceţi la un botez sau chiar la o nuntă, mai scoateţi de la saltea! la o adică! Se poate s-aveţi şi musafiri, dar s-aveţi chef şi să ieşiţi la aer, să daţi o fugă, chiar până la munte, sau la mare, dacă mai e vreme bună şi vă place mai mult marea, de ce nu?
RAC – Poate-i invitaţi la masă pe nişte prieteni sau pe fraţi, surori, veri, să vă bucuraţi de faptul că sunteţi împreună, nu trebuie şi un motiv expres. Poate va mutaţi în casă nouă, sau aţi renovat casă şi e refăcută şi curată, gata de oaspeţi cu care să ciocniţi un pahar că să–i faceţi safteaua!


LEU – E o zi de naştere, o cununie civilă, sărbătoriţi pe cineva şi o să va faceţi prieteni cu care o să tot ieşiţi la socializare.O să fiţi într-un anturaj vesel, poate v[ duceţi la o petrecere sau într-o excursie, un city break, sau la un team building, faceţi o specializare, ceva se-ntâmplă de sunteţi cu grupul.
FECIOARĂ – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva căruia să-i apreciaţi calităţile şi să aveţi curaj să-ncepeți o relaţie, care va avea ritmul ei. Se pare c-o să umblaţi după un cadou de casă nouă sau de nuntă, să le fiţi alături unor oameni dragi, să chefuiţi, să mai uitaţi de muncă, de datorii pe la bănci, şi alte neîmpliniri.


BALANŢĂ – O să vă treziţi cu surprize, cadouri, oameni pe care nu i-aţi mai văzut de o groază de timp şi-aduc aminte de voi. Vă sună ba chiar vin să vă vadă. Se-anunţă vesti, care mai de care. O să vă bucuraţi. Se poate să vă şi pună pe gânduri, unele şi să fie în stare de efervescenţă, totuşi, c-o fi ziua voastră de naştere sau altceva care să vă dea ocazia să chefuiţi.
SCORPION – O s-aveţi un tete a tete cu cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă va trece toate probele, o să puteţi forma un cuplu – e anul vostru! O să aibă loc o întâlnire importantă, poate fi vorba şi despre o afacere particulară şi să vă duceţi la o petrecere, dacă nu cumva chiar acolo daţi de cineva interesaţi de o colborare cu voi.


SĂGETĂTOR – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care va roi un jurul vostru şi e posibil să vă impresioneze cu ceva, să aibă o scânteie cu care să vă atragă. Se pare c-o să le atrageţi atenţia celor din jur, colegilor, prietenilor cu o reuşită de ultima ora şi vor urma şi nişte recompense, felicitări şi o să vă crească stima de sine.
CAPRICORN – Poate-aveţi chef de stat acasă şi să vă uitaţi la filme, să citiţi o carte, să pictaţi, să evadaţi doar mental spre alte zări. Poate n-o să rezistaţi invitaţiei să vă duceţi în vizită la cineva din alt oraş, şi-o să amânaţi restul întâlnirilor de pe agenda zilei, că e mai cu greutate această persoană.


VĂRSĂTOR – Cineva pe care nu l-aţi mai văzut de mult vă trimite un semn de viaţă, că nu v-a uitat şi că sentimentele sunt la fel de vii, ca la-nceput.Parcă sunteţi aşteptaţi la o destinaţie îndepărtată, să revedeţi şi nişte prieteni, să vizitaţi un muzeu, o expoziţie, nişte locuri încărcate de istorie şi o să vă-ntoarceți revigorați.
PEŞTI – Poate-o să vă bucuraţi de unele privilegii, veţi primi nişte cadouri, vi se face cinste la restaurant, vi se da voie să mai staţi încă o zi gratis, la un hotel etc. Dacă plecaţi într-o, chiar şi scurtă, escapadă turistică o să vă bucuraţi de unele privilegii, veţi primi nişte cadouri.