Horoscop Azi 7 Noiembrie 2018 Nov07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Noiembrie 2018

Horoscop 7 noiembrie 2018. Zodia care se va muta în casă nouă.O să ne facem curaj să-i abordăm pe cei care ne datorează bani, explicații, semnături cA să avansăm cu lucrurile pe care trebuie să le încheiem până la sfârșitul anului.Vibrația zilei este 7 și o să intuim ce e cel mai bine pentru noi, să ne facem viață mai ușoară.


BERBEC – O să puteți semna acele acte pentru care ați făcut multe drumuri și o să dați drumul afacerilor, să vă asigurați banii de care-aveți nevoie. O veste bună, poate vine cineva pe la voi și fructificați o idee, puneți în aplicare un plan de afaceri și va lansați într-o nouă aventură profesională și-apoi vă puneți pe treaba.
TAUR – E momentul să faceți niște investigații medicale, să vă asigurați că stați bine la toate capitolele, și pe cei din familie să-i duceți la control. Sunt câteva aspecte de pus la punct și o să vorbiți cu colegii, cu șefii, să le dați de capăt, să vă puteți apuca de proiecte noi, pentru c-aveți multe de spus în plan profesional.


GEMENI – Relația sentimentală are suișuri și coborâșuri, dar perspectiva e una de armonie și poate ajungeți la căsătorie. O să puteți lua toate semnăturile pe niște acte și să avansați cu demersurile pentru achiziționarea unei case, ori poate vreți să va schimbați mașină și luați un credit bancar.
RAC – Poate veți urma un tratament, chiar și preventiv, să vă sporiți imunitatea, să mai luați în greutate, sau dimpotrivă, să mai slăbiți. Poate luați o decizie referitoare la viață în doi, vreți să va-ntemeiati o familie și vă gândiți la spațiu, condiții, la cine o s-ajute și cum o să țineți cont de toate detaliile.


LEU – Munca în colectivitate o să v-aducă satisfacții profesionale, în perioada asta, poate v-apucați de un nou domeniu de studiu și o să fie cu succes. Încep să se schimbe lucrurile în relația sentimentală și o să fiți mai receptivi la ce-și dorește partenerul, o să lăsați egoismul la o parte și o să faceți echipa, va fi altfel.
FECIOARĂ – O să vă mai luați lucruri noi prin casă, poate vreți chiar să vă mutați și-atunci o să modificați tot, poate o luați de la zero. O să vă mai găsiți ceva – în plus – de lucru și să strângeți niște bani s-aveți pentru sărbători, să plecați pe undeva, să nu faceți treaba întruna și să mai respirați și voi un pic.


BALANȚĂ – Poate organizați o ieșire la sfârșit de săptămână, plecați într-o excursie și o să vă sincronizați cu ai voștri, cu copiii, să vă destindeți. Poate luați startul într-o nouă aventură profesională, vă perfecționați într-un domeniu, faceți practică, dați examene și o să meargă totul că pe roate.
SCORPION – O să vorbiți deschis cu partenerul de cuplu și se va vedea la final dacă or să coincidă părerile despre cheltuielile casei, ale familiei și despre responsabilități.Se rezolva o problema legată de bani, de un credit bancar, de o achiziție pe care n-o puteți face fără acești bani și o să vă puteți mișcă altfel.


SĂGETĂTOR – Începeți să strângeți bani pentru o nuntă, un botez, sau o casă în care urmează să vă mutați măcar din ianuarie încolo, dacă nu până la sfârșitul anului. Întrevedere cu partenerii de afaceri că să reglați diverse situații, să va cereți banii, avantajele câștigate prin muncă și să fixați și alte detalii importante.
CAPRICORN – Invitație de la cineva din străinătate să-i faceți o vizită fie în week-end, fie când o să mai aveți câteva zile libere – poate de sărbători. Se poate să definitivați o situație după o lungă alergătură că să adunați semnături pe toate actele și o să puneți în aplicare un proiect cu bătaie lungă.


VĂRSĂTOR – Întâlnire de suflet, diseară, e un rendez-vous care va poate salva o relație care își pierduse intensitatea și o să reîncălziți atmosfera. Poate le bateți un apropo șefilor să va mărească salariul, să va treacă pe lista promovarilor asă cum v-au promis de anul trecut – e de insistat.
PEȘTI – Se poate să încasați niște bani și să le faceți câteva surprize alor voștri, să mai uite de stres, de boli și de alte inconveniente. Se poate să descoperiți o nouă pasiune, vă luați abonament la o sala de sport, sau ca să desfășurați diverse activități care să va pună în valoare calitățile cunoscute și necunoscute.