Horoscop Azi 7 Martie 2018 Mar07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Martie 2018

Horoscop 7 martie 2018. Câștiguri materiale considerabile pentru aceste zodii.O să ne bucurăm de o veste, de vizita cuiva, de o aprobare, de un câştig bănesc, pot fi mai multe lucruri care să ne răsplătească după un lung efort şi aşteptare.Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune atunci când luăm decizii importante.

BERBEC – O stare sufletească mult mai bună şi-o să luaţi decizii importante referitoare la viaţa de cuplu, vă căsătoriţi, o să deveniţi părinţi. Încep să se-adune banii pe care nu i-aţi luat la timp, poate aţi vândut ceva şi-acum vi se virează banii în bancă, şi-o să strângeţi un capital.
TAUR – Şi voi o să vă puteţi reface viaţa sentimentală, să-ntâlniţi pe cineva şi să vă bucuraţi de o viaţă fericită, în doi. Poate vă puneţi de acord cu nişte angajatori în privinţa plăţii, a programului de lucru şi a datei când să-ncepeți munca la proiectul respectiv.

GEMENI – Poate-i pregătiţi partenerului de cuplu o surpriză, o escapadă turistică şi păstraţi secretul până vineri când o să plecaţi. La voi apar noutăţi la serviciu, pot fi şi bani, dar şi proiecte care să vă pună în valoare, să câştigaţi un plus de notorietate.
RAC – O veste bună legată de copii, c-o s-aveţi, sau în familie se va naşte unul, şi o să începeţi pregătirile. Vă pregătiţi de o schimbare, unii în sfera profesională, alţii în cea personală şi poate chiar şi-şi, pentru că e generos cerul cu voi, anul ăsta.

LEU – Poate faceţi o rezervare într-o staţiune de agrement, să vă duceţi cu fiinţa iubită la relaş, faceţi şi un pic de mişcare. Se poate să vă luaţi casă, cu împrumut de la bancă, vă gândiţi şi să vă schimbaţi maşina, dacă s-au cam dus piesele, trebuie văzut care sunt priorităţile.
FECIOARĂ – Poate vreţi şi voi să vă aşezaţi la casa voastră, să deveniţi o familie, s-aveţi copii, dacă aţi ajuns la concluzia că omul de lângă voi e tot ce vă trebuie. Puteţi semna acte, să obţineţi un rezultat favorabil de la o instanţă judecătorească, şi o să vă faceţi planuri de viaţă cu bătaie lungă.

BALANŢĂ – Vă puteţi asocia cu nişte oameni, în particular, să daţi drumul unui proiect care să vă ofere şansă de a ajunge în centrul atenţiei. Sunteţi ”în cărţi” pentru o avansare, poate vi se măreşte salariul, sau vor fi alte modalităţi de a vă fi răsplătită muncă, chiar de azi.
SCORPION – O veste bună, vine cineva care are nevoie de voi şi o să fiţi împliniţi sufleteşte, e ceva de viitor, se pare, e promiţătoare relaţia. Se poate să primiţi o sumă de bani, să daţi o raită pe la cumpărături şi eventual să ieşiţi şi cu prietenii la o cafea, mai puneţi la cale un proiect de timp liber.

SĂGETĂTOR – Poate va trebui să daţi pe la notar să rezolvaţi o situaţie testamentară, sau cu fostul partener de cuplu, referitoare, poate, la copii. Se observă o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu şi o să vă simţiţi mai în siguranţă, vă gândiţi la o casă împreună şi să faceţi echipa, să vă căsătoriţi.
CAPRICORN – O să luaţi ceva mai mulţi bani din particular, poate veţi lucra în colaborare şi o să vă descurcaţi mai bine cu banii. Poate v-aţi hotărât să schimbaţi ceva în viaţa voastră, să vă luaţi altă casă, ori o maşină, să-ncepeți altceva la serviciu, sau să lucraţi, poate, pe cont propriu.

VĂRSĂTOR – Se poate să faceţi cunoştinţă, într-un cerc de prieteni cu cineva care o să vă fie companion de viaţă şi să vă completaţi frumos. O s-aveţi inspiraţie, o să ştiţi ce vi se potriveşte cel mai bine în perioada asta, poate vă asociaţi cu nişte oameni pricepuţi la activităţile pe care le puteţi desfăşura împreună.
PEŞTI – Se poate să vi se dea ceva în plus la salariu, de-acum încolo, sau o fi o primă, un beneficiu, bonuri valorice, numai luna asta. O să puteţi legaliza o situaţie, să luaţi şi calificative de top la examene, e posibil să primiţi bani şi poate cadouri, de zi de naştere, sau o fi alt prilej.