Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Martie 2016

Horoscop zilnic 7 martie 2016. Astazi, Pestii primesc cereri in casatorie, iar Capricornii primesc bani
Horoscop zilnic, 7 martie 2015, prezentat de Neti Sandu. O s-avem motive de bucurie, sa le pregatim si noi surprize celor dragi, sa fie totul mai usor si mai frumos sau mai simplu: sa fim fericiti.

Horoscop 2016 BERBEC – V-ati putea schimba serviciul sau sa va luati o colaborare si sa va rotunjiti veniturile, sa o duceti mai bine. O sa va asociati cu niste oameni care vor sa lucrati impreuna sau sa faceti echipa in particular, sa petreceti timpul liber desfasurand o activitate deconectanta.
Horoscop 2016 TAUR – E posibil sa faceti cunostinta sau sa reapara cineva care sa va faca viata mai frumoasa si voi lui/ei, la fel. E momentul sa va-ngrijiti de sanatate si sa urmati – eventual – tratamentul pe care o sa vi-l prescrie un medic, ca sa nu lasati sa se agraveze vreo afectiune.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa vi se multumeasca in vreun fel pentru efortul depus pe o perioada mai lunga de timp si s-aveti o motivatie si in continuare. O sa primiti un raspuns de la un angajator sau de la o institutie de invatamant ca puteti incepe lucrul la proiectul pe care-l aveati in plan.Horoscop 2016 RAC – E posibil sa luati niste bani la care sa nu va fi gandit si sa le faceti mici cadouri alor vostri. Poate faceti o rezervare la un hotel pentru week-end sau dati de o promotie pentru vacanta de 1 mai si o tineti la secret, sa-i faceti o surpriza fiintei iubite.

Horoscop 2016 LEU – Va scot niste prieteni in oras, poate veti discuta afaceri sau va consultati in privinta destinatiei de week-end. O prezenta placuta, o veste buna, o sansa de a va reface viata sentimentala si de a trai in armonie cu partenerul de cuplu – poate va si casatoriti.Horoscop 2016 FECIOARA – E posibil sa treaca dupa amiaza cineva pe la voi si sa va faca bine conversatia, poate va eliberati de niste griji. Poate vin ceva mai multi bani din salariu sau fondul de rulment al familiei creste si-o sa mai adaugati si lucruri noi pe lista de cumparaturi.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa va ofere cineva un job si daca vi se pare mai bun decat actualul, o sa va transferati fara mari regrete. O s-aveti de dat un examen, un concurs – poate – ca sa ocupati un loc mai la vedere, sa va bucurati de prestigiu si de un surplus salarial.
Horoscop 2016 SCORPION – Se pare ca-i acordati mai mare incredere partenerului de cuplu si discutiile in contradictoriu or sa dispara cu totul. Sunteti dispusi sa lucrati si altceva daca se iveste ocazia si or sa va intre mai multi bani in casa, o sa sporiti gradul de confort de-acasa.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Va aliati cu niste oameni care vor sa lucreze cu voi, in particular si o sa faceti niste lucruri de calitate. Se poate sa va implicati vreti, nu vreti, intr-un nou proiect – sunt cerinte de ultim moment si trebuie dat zor sa mearga struna.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate va luptati pentru un loc al vostru intr-un grup, o echipa, sa le faceti un bine unor oameni, sa recupereze bani, bunuri, reputatie. Parca vin de undeva niste bani si o sa le pregatiti unele mici surprize alor vostri – maine e o zi speciala si poate va duceti in week-end pe undeva.

Horoscop 2016 VARSATOR – O seara speciala, vine cineva in vizita sau faceti cunostinta cu o persoana care o sa vrea sa petreaca din ce in ce mai mult timp cu voi – poate iese o relatie. Poate primiti un cadou, un voucer la spa, va duceti la cosmetica, la tuns, sa va luati ceva de-mbracat sau accesorii de care sa fiti incantati.
Horoscop 2016 PESTI – Se pot intampla lucruri noi si care sa va aduca un plus de optimism, poate va logoditi sau ajungeti chiar la casatorie. Poate avea loc intalnirea vietii voastre, cu sufletul pereche sau cu un partener de afaceri care sa v-ajute sa dati viata unui proiect.