Horoscop Azi 7 Mai 2017 May07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Mai 2017

Horoscop 7 mai 2017. Taurii ies la iarba verde iar Racii ar putea avea o discutie care sa le schimbe viata.Surprize placute azi. Apar lucruri noi, oameni pe care-i asteptati de mult si o sa ne bucuram ca n-a fost totul in zadar, si ne putem asigura succesul pe mai multe planuri.Vibratia zilei este 7 si o sa facem in asa fel incat sa luam decizii intelepte.


Horoscop 2017 BERBEC – Se poate sa faceti cunostinta cu cineva despre care aflaserati mai demult, poate ati si vorbit la telefon, pe retelele de socializare, si acum va vedeti.
Horoscop 2017 TAUR – Poate iesiti la iarba verde, faceti un picnic si stati la taclale cu prietenii si cu familia, asa cum va place voua.


Horoscop 2017 GEMENI – O veste buna si poate o vizita din partea cuiva care va-ndrageste si spera sa fiti impreuna, sa formati un cuplu, poate.
Horoscop 2017 RAC – Se poate s-aveti o discutie, intre patru ochi cu fiinta iubita si sa va-ntelegeti mult mai bine de-aici inainte, dupa ce puneti lucrurile la punct.


Horoscop 2017 LEU – Poate v-ati facut program de plimbare, va duceti pe la evenimentele din oras, mai intrati la o expozitie, la un film, la un spectacol.
Horoscop 2017 FECIOARA – Poate va duceti la ziua cuiva de nastere, daca nu e cumva o cununie religioasa, e ceva festiv, oricum.


Horoscop 2017 BALANTA – O sa va ia prin surprindere intalnirea cu cineva care disparuse din viata voastra si poate aveti un viitor impreuna, totusi.
Horoscop 2017 SCORPION – Se pare c-o sa fiti invitati la o cununie religioasa, un botez, o persoana apropiata vrea sa fiti de fatza la momentul ei de fericire si va duceti.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Poate va conversati pe net cu cineva care va cheama in alta tara si fixati plecarea pentru la vara, in concediu, daca mai devreme nu se poate.
Horoscop 2017 CAPRICORN – E o ceremonie la care sunteti, probabil invitati de onoare si o sa cheltuiti niste bani pe cadouri, o sa coste si tinuta vestimentara.


Horoscop 2017 VARSATOR – O sa primiti o invitatie la un eveniment monden diseara si o sa ascultati muzica, faceti cunostinta cu niste oameni si pastrati legatura.
Horoscop 2017 PESTI – Poate o sa fie o atmosfera mult mai buna in familie, dupa ce si-a invatat locul fiecare, si rolul, ca sa functioneze totul – ceas!