Horoscop Azi 7 Iunie 2017 Jun07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Iunie 2017

Horoscop 7 iunie 2017. Berbecii fac un pas inainte in cariera iar Balantele au o perioada plina de noroc.O zi destinsa. O s-avem idei stralucite, o sa putem comunica usor si multe lucruri pe care nu le-am obtinut, desi ne-am zbatut pentru ele, acum or sa se rezolve, parca, de la sine.ibratia zilei este 7 si-nseamna ca vom gasi cheia cu care sa dezlegam un mister.


Horoscop 2017 BERBEC – O sa puteti definitiva un contract de angajare sau ca sa treceti de pe un post pe altul, sa capatati un alt statut.
Horoscop 2017 TAUR – Se poate s-aveti de dat un test, sa vi se faca o evaluare la slujba, la scoala si sa luati o diploma, o gradatie.


Horoscop 2017 GEMENI – E bine sa va-ngrijiti de sanatate, sa nu se acutizeze vreo afectiune c-o sa tot aveti de tras vreo luna, doua, daca nu va-ngrijiti.
Horoscop 2017 RAC – Poate va programati o plecare la odihna si luati bilete mai ieftine acum, decat in plin sezon si scutiti niste bani.


Horoscop 2017 LEU – O sa va descurcati mult mai bine la scoala, la examene, interviuri si o sa puteti incheia – cu bine – niste situatii scolare, profesionale.
Horoscop 2017 FECIOARA – Poate dati de o colaborare, o activitate de timp liber care sa va puna in valoare niste resurse interioare neexplorate.


Horoscop 2017 BALANTA – Orice va doriti se poate implini daca o sa puneti suflet, sa prinda viata un vis, e anul vostru norocos, asa ca profitati la maximum.
Horoscop 2017 SCORPION – E posibil sa luati niste bani si sa iesiti cu prietenii la o cafea, dupa orele de program, sa va deconectati, se observa o stare buna.


Horoscop 2017 SAGETATOR – E cineva care vrea sa stie daca sunteti dispusi sa intrati intr-o relatie, sau inima e data altcuiva si-atunci se dau batuti pretendentii.
Horoscop 2017 CAPRICORN – E bine sa nu-i dati motive de gelozie partenerului de cuplu buna bucata de vreme de aici incolo, sa nu inceapa cu reprosurile.


Horoscop 2017 VARSATOR – O s-aveti treaba pe-acasa, poate angajati niste meseriasi care sa se ocupe de niste reparatii, sau or sa va instaleze o aparatura.
Horoscop 2017 PESTI – Se poate sa luati o decizie cu privire la sansa voastra de a deveni parinti, pentru ca nu vreti s-o ratati.