Horoscop Azi 7 Ianuarie 2019 Jan07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Ianuarie 2019

Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos.Horoscop 7 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Se-ncheie sărbătorile de iarnă şi trecem şi noi, serios, la treabă, să lucrăm de zor, la ce ne-am propus, c-avem toate şansele să ne împlinim cel mai îndrăzneţ vis.Vibraţia zilei este 7 şi avem acces la o înţelegere superioară a lucrurilor.


BERBEC – Vă faceţi curaj să porniţi pe o altă traiectorie profesională şi o să apelaţi la intuiţie ca să nu daţi greș. O invitaţie să munciţi, ori să învăţaţi în străinătate sau urmează să vă căsătoriţi, dacă lucrurile or să meargă bine, chestie de timp ca să vă convingeţi.
TAUR – Vă puteţi interesa de formalităţile pe care trebuie să le completaţi ca să vă luaţi casă şi de ce fel de credit să cereţi la bancă. Or să vă intre nişte bani şi-o să plătiţi o datorie sau faceţi o achiziţie care o să înghită cam mulţi bani, dar o fi ceva pe care vi-l doreaţi de multă vreme.


GEMENI – Se poate să primiţi un cadou, o fi zi de nume sau poate fi un gest de mulţumire, de recunoştinţă din partea cuiva. Sfera sentimentală promite o dragoste împărtăşită, după o perioadă de degringolada şi o să vă aşezaţi şi voi la casa voastră şi să creşteţi copii.
RAC – Poate picaţi la o înţelegere cu un fost partener de afaceri, ori de cuplu şi renunţaţi la un proces. Se poate să renegociaţi un contract, şi o să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri să obţineţi tot ce se poate, să aveţi o motivaţie serioasă ca să munciţi.


LEU – Vă pot intra de undeva nişte bani şi să-i răsfăţaţi pe cei dragi, să organizaţi şi pentru week-end o plecare în excursie. O să plătiţi nişte facturi, mai apar şi alte urgente şi o să aveţi şi de buzunar să ieşiţi la o cafea cu prietenii, mai ales dacă e ceva de sărbătorit.
FECIOARĂ – O să luaţi şi voi nişte bani pe care-i aşteptaţi de la sfârşitul anului şi-o să aveţi pentru ratele şi facturile curente. Se pare c-o să puteţi câştiga mai mulţi bani dac-o să lucraţi şi în particular sau poate vă duceţi la alt serviciu unde salariul e mai mare.


BALANŢA – O să le fiţi de ajutor unor prieteni care au nevoie să-i însoţiţi, undeva sau se mută ori se sărbătoresc. Vă caută cineva care-a tot aşteptat un semn de viaţă de la voi şi o să ieşiţi la întâlnire, poate vă faceţi timp şi pentru altele, de săptămâna viitoare încolo.
SCORPION – Vă orientaţi spre nişte studii care să vă completeze nişte cunoştinţe, poate e un doctorat, în cazul unora dintre voi. Poate vă tentează cineva cu un job care o să v-aducă mai mulţi bani şi o să vă pună într-o lumină favorabilă, să vă bucuraţi de recunoaştere publică.


SĂGETĂTOR – O să vă acordaţi mai mult timp ca să va-ngrijiti, să vă schimbaţi garderoba, să vă tundeţi altfel, să arătaţi fresh. E bine să-ndrăzniți mai mult, pentru că e anul vostru special şi trebuie profitat la maximum de oportunităţile pe care le veţi întâlni pe tot parcursul anului.
CAPRICORN – Poate o s-aveţi o discuţie de principiu referitoare la un proiect care se poate pune în practică de luna viitoare-n colo. Se deblochează un traseu de succes şi o să fie multă muncă de-aici înainte, dar sunteţi obişnuiţi cu-așa ceva şi-o să vină şi succesul.


VĂRSĂTOR – E momentul să vă-ngrijiti şi de sănătate, să faceţi măcar un consult de rutină, să vă asiguraţi că sunteţi în parametri. Lume nouă care vă căuta să lucraţi împreună, pot fi proiecte particulare, care ţin de vreo fundaţie şi o să vă luptaţi să strângeţi nişte fonduri.
PEŞTI – Se poate să înlocuiţi o colaborare cu o alta, o fi ceva mai avantajos şi o să vă drămuiţi timpul să v-ajungă şi pentru familie. Aveţi voi vreun sărbătorit prin preajmă şi o să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni cu care va face plăcere să socializaţi.