Horoscop Azi 7 Decembrie 2018 Dec07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Decembrie 2018

Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială.O zi reuşită. E o energie, un entuziasm care să ne facă să punem în practică visele şi să ne reinventăm.Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune în tot ce-alegem.


BERBEC – Se poate să vă revanşaţi faţă de cineva care v-a făcut un serviciu şi să-l invitaţi la un restaurant, sau la un eveniment monden.
TAUR – O să vă daţi întâlnire cu cineva de la care aşteptaţi o vorbă bună, un gest de tandreţe, şi n-o să vă dezamăgească persoană.


GEMENI – Noutăţi, veşti care să vă stârnească entuziasmul, poate primiţi aprobări, luaţi bani, apar unele facilităţi la care nu v-aţi fi aşteptat.
RAC – Se poate să vină cineva diseară în vizită şi să vă fie de mare ajutor, să vă dea o idee despre ce o să lucraţi în curând.


LEU – Poate o să vă-ntâlniţi cu cineva cu care v-aţi conversat doar în reţelele de socializare şi să descoperiţi o chimie între voi.
FECIOARĂ – Poate daţi o fugă la rudele din alt oraş, să rezolvaţi o problemă de familie, sau poate vă e dor de ele, pur şi simplu.


BALANŢA – O să vă interesaţi de nişte achiziţii pentru casa şi poate le luaţi mai ieftin, sau în rate, ori online.
SCORPION – Poate le faceţi o surpriză plăcută copiilor şi-i duceţi într-un parc de distracţii să mai uite de şcoală.


SĂGETĂTOR – O persoană căreia i-oti fi dus dorul revine în viaţa voastră şi o să fiţi fericiţi, că-l aveţi pe Jupiter de partea voastră.
CAPRICORN – Se poate să vină un prieten din străinătate şi să vă faceţi program de vizite şi plimbări, să schimbaţi impresii, să vă simţiţi bine.


VĂRSĂTOR – Se-ntâmplă ceva, apare o situaţie care să vă schimbe – în bine – părerea despre cineva care credeaţi că a procedat greşit faţăde voi.
PEŞTI – Or să vă intre din particular nişte bani şi o s-aveţi de buzunar pentru plimbările de mâine şi poimâine.