Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Decembrie 2015

Varsatorii primesc vesti bune azi, iar Gemenii pot incasa o suma importanta de bani. Reusite azi. E o combinatie frumoasa pe cer, care se adreseaza sufletului si poate avem grija de noi si-ai nostri sa dam hrana sufletului.Vibratia zilei este 7 si o sa mai putem urca o treapta pe scara intelepciunii, daca ne dorim acest lucru.
Horoscop 2015 BERBEC – Poate gasiti ceva de lucru in particular si o s-aveti bani de rate, facturi si sa va mai si ramana ceva de buzunar. O sa primiti o confirmare dintr-un birou de sef, c-ati fost promovati, ca vi s-a acordat o prima, un salariu de merit sau alta forma de plata, drept recompensa.

Horoscop 2015 TAUR – Ati putea pleca sa munciti sau sa invatati in strainatate sau sa va duceti doar intr-o vizita la niste rude. Se pare c-o sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va ofere prilejul sa va desfasurati frumos, sa se vada c-ati evoluat, din punct de vedere profesional si o sa castigati ceva bani.
Horoscop 2015 GEMENI – Se poate sa incasati niste bani din urma si sa va descurcati cu cheltuielile, ba chiar sa nu mai trebuiasca sa renuntati la unele rasfaturi. Se regleaza o serie de lucruri care v-au tinut incordati si de-aici incolo o s-aveti un program mai lejer sau, cel putin n-or sa mai apara situatii neprevazute, ore suplimentare.
Horoscop 2015 RAC – Sanse mari sa nimeriti o megaoferta de vacanta si sa va duceti cu ai vostri intr-o statiune montana, in strainatate. Se poate sa incasati acei bani care v-ar ajuta sa dati drumul unei afaceri sau care sa reprezinte garantia c-aveti cu ce pleca in vacanta – de sarbatori, dupa.
Horoscop 2015 LEU – Poate va puneti casa la punct sau va mutati – chiar – in alta casa, daca se mareste familia. Posibila negociere si o sa mai faceti un pas spre decizia finala, de a semna un contract, daca vi se implinesc toate asteptarile, altminteri o lasati pe altadata.

Horoscop 2015 FECIOARA – E posibil sa apara cineva in viata voastra sentimentala si o sa fie o relatie trainica, va intemeiati o familie. Va reuseste un proiect de suflet, poate fi si o plecare in vacanta, ceva la care visati cine stie de cand sau o sa le asigurati copiilor un sejur undeva, in vacanta.
Horoscop 2015 BALANTA – Un semn de viata de la cineva plecat departe si poate zice cand se-ntoarce sau v-asteapta acolo-stabiliti ce si cum. O suma de bani, primiti un accept de la banca, sau de la vreun minister ca sa intrati in posesia unei mosteniri, primiti contravaloarea in bani, o despagubire.
Horoscop 2015 SCORPION – E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi si sa v-ajute cu ceva, sau macar sa stati la o sueta, sa va destresati. Veti da de un sponsor care sa v-ajute sa duceti un proiect la bun sfarsit si o sa va puteti dezvolta afacerile ca sa va mearga si mai bine.
Horoscop 2015 SAGETATOR – O sa dispuneti de niste bani cu care vreti sa le luati alor vostri cadouri sau sa faceti o rezervare pentru Revelion. O sa apelati la autoritati ca sa primiti aprobari, sa va luati casa, masina, sau poate cereti unei banci un imprumut ca sa va puteti descurca.

Horoscop 2015 CAPRICORN – O sa luati legatura cu cineva care vine in vizita – poate locuieste in strainatate, sa va puneti de acord in privinta datei, a locului de intalnire. Apar noutati in sfera profesionala, dar abia din iarna puteti incepe proiecte noi, pe care o sa le dezvoltati frumos, pe parcursul anului.
Horoscop 2015 VARSATOR – De undeva vin ceva mai multi bani si poate reusiti sa puneti deoparte pentru vacanta de iarna, sa plecati pe undeva. O veste buna, poate va dati intalnire cu cineva de care depinde o reusita sau fericirea voastra! Se-ntampla ceva care sa va faca viata mai frumoasa.
Horoscop 2015 PESTI – Cineva de care va e dor va suna ca sa va faceti timp in weekend sa iesiti pe undeva sau poate de Craciun, de Revelion. Va asociati cu niste oameni, fie sa plecati intr-o vacanta, fie sa lucrati impreuna la un proiect in care credeti si va asigurati o sursa suplimentara de venit.

Sursa: http://stirileprotv.ro