Horoscop Azi 7 August 2018 Aug07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 August 2018

Horoscop 7 august 2018. Zodia care trebuie să-și achite urgent datoriile.Încă mai avem de făcut rectificări, să ne interesăm dacă tot ce-am transmis a ajuns unde trebuie şi s-a şi înţeles exact ce-am vrut să spunem şi o să ne liniştim.Vibraţia zilei este 7 şi o să mai facem încă un pas spre înţelepciune.

BERBEC: Poate vă asociaţi cu nişte oameni să vă implicaţi într-un proiect de timp liber şi care, la un moment dat, poate să v-aducă şi bani, dacă nu chiar de la-nceput.
TAUR: Şi voi o să detectaţi noi surse de bani şi o s-aveţi pentru ieşirile din weekend, pentru vacanţe şi ca să le asiguraţi şi copiilor ce le trebuie.

GEMENI: E bine să nu renunţaţi la drepturile pe care vi le-aţi câştigat şi să vă luptaţi, oricâte obstacole aţi întâlni, ca să le păstraţi sau să le redobândiţi.
RAC: O să se pună problema să prelungiţi un contract, şi numai voi ştiţi dacă vă convin condiţiile, sau aţi prefera să-i puneţi capăt şi lucraţi cu altcineva.

LEU: Se-ntâmplă nişte lucruri la care visaţi demult, să vi se dea un proiect anume, să primiţi o aprobare, să apară şi un surplus salarial şi să vă declaraţi mulţumiţi.
FECIOARĂ: Ar avea de unde să vă intre nişte bani, pot fi şi din salariu, al vostru, al partenerului de cuplu, dar şi din surse suplimentare, poate-ați vândut ceva, sau dintr-o colaborare.

BALANŢĂ: Apar noutăţi îmbucurătoare, poate daţi refresh înfăţişării, vă cumpăraţi câte ceva nou de-mbrăcat, de-ncălțat, vă pregătiţi look-ul de vacanţă.
SCORPION: Poate vi se aprobă o muncă în particular şi o să vi se rotunjească veniturile, o să aveţi un nivel de trăi şi mai bun şi trebuie păstrat.

SĂGETĂTOR: Voi v-aţi putea reprofila, să găsiţi altceva care să vi se potrivească şi să plecaţi în afară la studii sau să lucraţi, dacă va surâde ideea.
CAPRICORN: Se pare că v-au rămas nite facturi neplătite, poate-ați împrumtat nişte bani şi a venit scadenţa, e bine să fiţi cu toate plăţile la zi.

VĂRSĂTOR: Poate revine cineva cu o ofertă de muncă şi dacă v-aţi mai eliberat poate vă mai luaţi încă un job şi vedeţi cum merge, dacă rezistaţi fizic.
PEŞTI: E posibil să vă apucaţi de o curăţenie generală, să mai aruncaţi din lucrurile vechi, mai daţi o zugrăveală, schimbaţi aerul în casă, sporiţi gradul de confort.