Horoscop Azi 7 Aprilie 2018 Apr07

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Aprilie 2018

Horoscop 7 aprilie 2018. Întâlniri interesante și revederi cu ființe dragi.Horoscop 7 aprilie 2018, prezentat de Neti Sandu. E o atmosferă electrizantă, avem aşteptări mari, avem şi multe de oferit şi se pare că n-o să fim dezamăgiţi c-o să fie un echilibru între ce oferim şi ce vom primi.E o atmosferă electrizantă, avem aşteptări mari, avem şi multe de oferit şi se pare că n-o să fim dezamăgiţi c-o să fie un echilibru între ce oferim şi ce vom primi.Vibraţia zilei este 7 şi o să accesăm resursele interioare ca să ajungem la esenţa.

BERBEC – E posibil să vă treziţi cu un oaspete în plus, dar va fi o surpriză plăcută şi chiar o să vă umple un gol sufletesc. Se poate să treceţi pe la un eveniment monden, să vă bucuraţi de atmosfera de sărbătoare şi o să aveţi timp şi de pregătirile pentru musafirii de la miezul nopţii.
TAUR – O să beneficiaţi de tot confortul la drum, o să vă străduiţi să le veniţi în ajutor şi celor care se descurcă mai greu cu transportul. E căldură sufletească, acolo, înăuntrul vostru şi o să vi-i apropiaţi şi mai mult pe cei pe care-i iubiţi, să fiţi împreună, uniţi, mai ales în astfel de momente.

GEMENI – Poate n-ar strica să aveţi la îndemână şi tratamentul prescris de medic să nu care cumva să fie nevoie de ceva şi n-aveţi de unde să-l luaţi. O să scoateţi fără niciun regret bani din contul secret ca să luaţi şi ce vă mai trebuie ca să completaţi tabloul cu care vreţi să-i fericiţi pe ai voştri şi pe musafiri.
RAC – Vă puteţi împăca până diseară cu cineva cu care aţi fost la cuţite şi-ncepeti o nouă relaţie, construită pe alt fundament. La voi surprizele se ţin lanţ şi o să vă bucuraţi şi de un musafir, în plus, şi de o invitaţie la cineva care vă cheamă în ultima clipă să ciocniţi un ou de Paşte.

LEU – Poate-o să faceţi un sacrificiu de timp şi de bani să-i faceţi sărbătorile frumoase cuiva care e bolnav sau tocmai s-a vindecat, dar e fragilă, persoană. Poate o să trebăluiţi până-n ultima clipă, să vă puneţi casa la punct şi cu tot ce e în ea, să preparaţi şi delicatesele, să vă ocupaţi şi de voi, să fiţi fresh la noapte.
FECIOARĂ – Poate va trebui să daţi zor să vi se şteargă o obligaţie morală, vreo datorie şi asta până diseară. Se poate să va-ntoarcă nişte reproşuri cineva cu care v-aţi ciondănit şi să încheiaţi definitiv conflictul, mai ales acum, când totul trebuie să fie iubire şi iertare.

BALANŢA – Cineva de care vă e dor se poate să vină fără să vă mai spună şi să fie cea mai frumoasă surpriză de Paşte, cel mai frumos cadou. O să munciţi non stop până să fie totul luna, să strălucească, aşa cum vă place vouă, să-i daţi gata pe invitaţi, să fiţi gazde perfecte.
SCORPION – Cineva apropiat, veri, nepoţi se oferă să vă ia cu maşina şi să ajungeţi acolo unde veţi petrece Paştele ca să fiţi în siguranţă. Se va găsi cu ce să daţi fugă, cu tren, avion, la cei care va invita de sărbători şi dacă nu plecaţi de-acum, poate vă duceţi mâine, să apucaţi să trageţi şi un pui de somn, o oră, două.

SĂGETĂTOR – Un mesaj de dor o să vă cam dea peste cap şi poate veţi lua o decizie referitoare la viaţă în doi. O să cheltuiţi până înainte de miezul nopţii bani, c-o să tot găsiţi ce să luaţi, de dragul celor cu care veţi petrece zilele de sărbătoare, pentru că asta vă e stilul.
CAPRICORN – Poate contrar aşteptărilor, o să primiţi mai multe cadouri şi o să aveţi şi voi de oferit celor pe care-i iubiţi, c-aveţi o stare lăuntrică specială. E un tumult în viaţa voastră, poate sunteţi căutaţi de prea multă lume sau poate voi vreţi să-i adunaţi la un loc pe prieteni, rude, ca să fiţi o echipă, să fiţi o forță.

VĂRSĂTOR – Vă puteţi debarasa de lucruri care nu vă convin, să-ntâmpinați cu sufletul deschis sărbătorile, să vă bucuraţi la maximum de ele. Se pare c-o să vă ţineţi promisiunea de a trece şi pe la nişte prieteni, măcar mâine, dacă în cursul zilei de azi nu va mai rămâne timp, c-o să fiţi prinşi cu prea multe treburi.
PEŞTI – O să fiţi înconjuraţi de oameni care vor să vă ţină strâns pe lângă ei şi o să va-ncarcati frumos energetic. Poate fi o noapte magică pentru voi, să vă puneţi o dorinţă şi ea să se-mplinească şi să le pregătiţi surprize plăcute celorlalţi, să folosiţi energia subtilă a acestei sărbători.