Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 7 Aprilie 2016

Horoscop zilnic, 7 aprilie 2016. Gemenii incep o relatie, Capricornii asteapta un castig banesc.Putem incepe proiecte noi sau sa le reluam pe cele pe care le-om fi abandonat pentru ca n-am fost in stare sa le incheiem sau din motive straine de vointa noastra.Vibratia zilei este 7 si vom extrage esenta din bucuriile care ni s-au intamplat in ultima vreme.

Horoscop 2016 BERBEC – O veste buna, o revedere emotionanta si o sa luati o decizie referitoare la viitorul vostru in doi. O sa-i dati de capat unei situatii delicate si odata lichidate restantele, o sa puteti incepe proiecte noi care sa va asigure stabilitate financiara.
Horoscop 2016 TAUR – Un consult medical nu v-ar strica si ati mai completa lipsurile din organism cu vreun supliment alimentar. Se pare c-o sa recuperati acei bani pe care ar fi trebuit sa-i luati mai demult si o sa fiti cu toate datoriile la zi, ca sa n-aveti restante, sa nu incasati vreo amenda.

Horoscop 2016 GEMENI – E posibil sa-ntalniti pe cineva pe la evenimentele mondene la care veti ajunge si cu care sa-ncepeti o relatie. Poate veti lucra in particular si-o s-aveti un succes de echipa, o sa puteti prelungi chiar o colaborare si-o s-aveti o sursa constanta de venituri.
Horoscop 2016 RAC – Poate va duceti la ziua cuiva de nastere sau de cununie civila, pare sa fie un eveniment cu lume care sa bucura. Or sa va fie apreciate eforturile, sefii va rasplatesc, luati bani, vi se dau zile libere, vreun concediu de merit sau doar un city break.

Horoscop 2016 LEU – E posibil sa se mareasca familia, sa vina pe lume un copilas, poate un nepot, stranepot si sa fie un entuziasm debordant acasa. Poate nimeriti niste bilete low cost si plecati in vacanta pe undeva si va bucurati cu ai vostri de sarbatori la munte sau la mare.
Horoscop 2016 FECIOARA – Vi se poate semna un act de angajare, de proprietate sau de admitere intr-o grupa de studiu sau la un nivel superior. Daca tot e anul vostru norocos poate le cereti sefilor niste bani in plus la salariu sau sa va transfere pe alt post, sa va platesca niste cursuri de specializare.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate fi o zi decisiva pentru relatia voastra de cuplu si o sa fixati data cununiei civile, religioase sau a achizitionarii unei locuinte. Foarte posibila intalnire de afaceri si o sa analizati ofertele, sa vedeti ce-ar fi mai bine pentru voi, sa existe multumire, sub aspectul asta, profesional.
Horoscop 2016 SCORPION – Va faceti planuri legate de o sarbatoare a familiei si o sa impartiti responsabilitati, sa functioneze totul-ceas. Se poate sa lucrati in plus, sa primiti si bani si sa va descurcati mai bine cu cheltuielile lunare, iar acum o s-aveti bani de sarbatori.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Posibil musafir mai spre orele serii, daca nu cumva o sa preferati sa iesiti la o cafea sau doar la plimbare. E posibil sa semnati, sa reinnoiti un contract de munca si sa intrati intr-o alta etapa profesionala – sa fie un progres care sa-nsemne si bani.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E posibil sa primiti un raspuns favorabil de la banca si sa va luati casa ori s-aveti suficient cat pentru o masina. Un castig banesc, pot fi sume si din urma si sa va luati tot ce-aveti nevoie pentru casa, familie si pentru o eventuala plecare in zielele libere, de sarbatori.

Horoscop 2016 VARSATOR – Foarte posibil rendez-vous si o sa vorbiti deschis despre intentiile voastre de a va casatori. O decizie spontana, sa va apucati de un proiect care sa v-aduca bani si totodata sa va puna in valoare, sa va bucurati de prestigiu.
Horoscop 2016 PESTI – O surpriza placuta din partea cuiva care va iubeste si vrea, probabil, sa va casatoriti, daca n-ati ajuns pan-acolo. E posibil sa dezvoltati o afacere mai veche si sa va asociati cu niste oameni priceputi, cu relatii, care sa instrumenteze frumos proiectul respectiv.
Horoscop Azi 7 Aprilie 2016