Horoscop Azi 6 Octombrie 2018 Oct06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 6 Octombrie 2018

Horoscop 6 octombrie 2018. Zodia care primeşte o invitaţie extrem de avantajoasă.O zi reuşită. O să fim mult mai atenţi la tot ce se-ntâmplă cu noi şi cu cei din jurul nostru, să putem trăi în bună înţelegere, să ne meargă bine.
Vibraţia zilei este 6 şi armonia trebuie cultivată fără întrerupere.


Horoscop 2018 BERBEC – O nouă dragoste la orizont, poate fi cel mai bun lucru care vi se poate întâmpla şi să începeţi o viaţă nouă.
Horoscop 2018 TAUR – E cineva interesat să vă cunoască şi o să vă duceţi la o primă vedere la faţă dar asta numai dacă sunteţi pregătiţi.


Horoscop 2018 GEMENI – Poate sunteţi invitaţi într-o excursie şi n-o să prea simţiţi la buzunar c-or să mai fie ceva gratuităţi pe-acolo.
Horoscop 2018 RAC – În relaţia sentimentală apare o defazare, vă doriţi lucruri diferite şi e frustrant – dar o să treacă.


Horoscop 2018 LEU – Se poate s-aveţi parte de nişte musafiri şi să pregătiţi la repezeală ceva frugal, ca să vă simţiţi şi bine, să nu vă obosească statul în bucătărie.
Horoscop 2018 FECIOARĂ – Sepoate să luaţi parte la o competiţie, să aveţi bilete la un concert, un spectacol şi să fie o zi încărcată de evenimente, obositoare, dar plăcută.


Horoscop 2018 BALANŢA – E cineva din anturajul vostru care vrea să vă atragă atenţia, să formaţi un cuplu, dar mai întâi trebuie să vă cunoaşteţi mai bine.
Horoscop 2018 SCORPION – Prezenţa cuiva o să vă răscolească nişte amintiri şi poate vă faceţi curaj să reparaţi o relaţie de suflet pe care-ar fi păcat s-o pierdeţi.


Horoscop 2018 SĂGETĂTOR – O s-aveţi şi voi prilejul să staţi de vorbă cu un fost partener de cuplu şi să mai daţi o şansă relaţiei pentru că va mai iubiţi.
Horoscop 2018 CAPRICORN – O problemă de suflet promite să se rezolve şi să vă eliberaţi de o povară, să mergeţi mai departe încrezători c-o să fie bine.


Horoscop 2018 VĂRSĂTOR – Dorul de cineva o să vă scoată din casă, poate plecaţi într-o excursie şi o să fiţi împreună, ori vă vedeţi la destinaţie.
Horoscop 2018 PEŞTI – Se poate să vă invite cineva la cafea cineva care vine cu o propunere de afacere şi e de văzut dacă merită să-ncercaţi.