Horoscop Azi 6 Mai 2017 May06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 6 Mai 2017

Horoscop 6 mai 2017. Leii intra la cheltuieli iar Taurii ar primi un cadou neasteptat.O zi reusita. Lucrurile incep sa se aseze frumos si in familie si in relatiile cu cei din jur si o sa ne putem vedea de restul treburilor pentru care, de cele mai multe ori nu avem chef pentru ca nu ne merge bine in relatie. Acum o sa ne mearga bine.Vibratia zilei este 6 si o sa ne simtim in largul nostru printre cei dragi.


Horoscop 2017 BERBEC – O sa va luati o revansa pe terenul de sport, sau poate-i invitati pe prieteni la o terasa, ori poate intr-o drumetie.
Horoscop 2017 TAUR – Se poate sa primiti ceva in dar, o invitatie la masa, la un spectacol, o iesire la munte sau la malul marii.


Horoscop 2017 GEMENI – O sa faceti un efort financiar sa incropiti o plecare in afara localitatii ca sa revedeti pe cineva de care va e dor, chiar daca bugetul e redus.
Horoscop 2017 RAC – Se pare ca v-a trecut supararea pe cineva care v-o fi gresit fara sa vrea si o sa va faceti timp sa va-ntalniti, c-o sa fie dulce impacarea.


Horoscop 2017 LEU – Poate intrati in bugetul de rezerva ca sa ajuneti la malul marii sau intr-o zona de agrement sa va distrati.
Horoscop 2017 FECIOARA – Va scoate cineva drag la o plimbare, poate va duceti intr-o vizita, sau ajungeti la un spectacol, un concert.


Horoscop 2017 BALANTA – Cineva cu care trebuia sa va vedeti acum o luna si ceva apare, in sfarsit, si e posibil sa incepeti o relatie sentimentala, care promite sa duca la casatorie.
Horoscop 2017 SCORPION – Poate-o sa faceti un drum in afara orasului numai sa le dati o mana de ajutor unor rude apropiate care traverseaza o perioada mai dificila.


Horoscop 2017 SAGETATOR – O sa faceti miscare, sa va detindeti, sa dati jos greutatile de pe umeri si kilogramele in plus.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Se-anunta musafiri si o sa va placa numai daca nu v-ati facut, deja, alt program cu mers in vizita pe la prieteni.


Horoscop 2017 VARSATOR – Poate va duceti in plimbare pe la rudele sau prietenii din alt oras si stati la un gratar, la picnic.
Horoscop 2017 PESTI – Se poate sa faceti act de prezenta la un eveniment monden si e posibil sa fie solicitant, dar o sa va redresati din mers.