Horoscop Azi 6 Iulie 2017 Jul06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 6 Iulie 2017

Horoscop 6 iulie 2017. Racii primesc bani, iar Sagetatorii ar putea pleca intr-o excursie in strainatate.Horoscop, prezentat de Neti Sandu. Se pare c-o sa-ntalnim tot felul de obstacole pana sa ne vedem cu actele semnate, cu achizitiile la care am sperat, cu avizele favorabile la purtator.Se pare c-o sa-ntalnim tot felul de obstacole pana sa ne vedem cu actele semnate, cu achizitiile la care am sperat, cu avizele favorabile la purtator!Vibratia zilei este 6 si o sa ne straduim sa fim in rezonanta cu toti cei dragi.


BERBEC – Va dati intalnire cu prietenii, sa va recreati intr-un spatiu de agrement sau sa lucrati la ceva impreuna. O sa fiti cooptati intr-o activitate care sa v-aduca un plus de notorietate si sa lucrati la alt nivel, pe alti bani, si sa va creasca si voua stima de sine.
TAUR – O invitatie pentru dupa amiaza la un targ, o expozitie, un eveniment monden si o sa va faceti noi prieteni pe-acolo. Se pare c-o sa munciti mai mult, dar se observa si un surplus salarial, cu promisiuni de a prelungi un contract, daca vor fi multumiti beneficiarii.


GEMENI – Partenerul de cuplu prefera alta destinatie de vacanta decat ce i-ati propus si poate faceti cumva sa va puneti de acord. Poate veti reusi sa vindeti o casa, ori poate o masina si va luati altele noi in loc, sa scapati de grijile-astea care va tineau incordati de la inceputul anului.
RAC – E posibil sa luati niste bani de la serviciu si sa cumparati ce le-ati promis alor vostri, pentru ca, in sfarsit, sunteti in bani. Va reusesc initiativele, cerul tine cu voi si-ar fi pacat sa nu va puneti la bataie toate resursele, sa cereti ce considerati ca ati merita, sa faceti progrese.


LEU – Se poate sa dati un examen, sa va prezentati la un interviu, sa ocupati o functie, sa fie un progres in cariera. O sa dati drumul proiectelor noi, sa va asigurati niste venituri consistente si pe termen lung, ca sa nu va carpiti cu banii, sa-i inaditi de la o zi la alta.
FECIOARA – Poate faceti niste investigatii medicale inainte de a pleca in concediu, sa nu v-apuce pe-acolo ceva care sa va strice sejurul, sa-l scurteze. Poate va faceti timp si de mondenitati, iesiti cu prietenii la targuri, expozitii, la spectacole, sa va mai dezmortiti, sa luati si hrana spirituala.


BALANTA – Se poate sa plecati intr-un grup mai mare la odihna, la distractie fie in weekend, fie in vacanta, cat de curand. O lectie de diplomatie ar trebui sa fie intalnirea voastra cu un sef sau cu alta autoritate, ca sa-i luati prin invaluire sa va faciliteze un proiect si sa va dea mai multi bani.
SCORPION – Or sa vi se mai dea niste bani din suma aceea mare pe care-o aveti de primit de la datornici si poate pana la sfarsitul lunii ii luati pe toti. Se pare c-o sa fie ceva tevatura pana sa va luati banii cuveniti, sa puneti ordine in hartiile cu care va duceti la semnat, c-aveti multe pe cap in perioada asta.


SAGETATOR – Va interesati de costurile unei excursii in strainatate, ii intrebati si pe prieteni sa vedeti cat de mare o sa fie grupul. O sa va dati tot interesul sa rezolvati niste situatii incalcite, sa obtineti aprobari, sa treceti cu bine de un interviu sau o verificare, ca sa luati o gradatie la salariu.
CAPRICORN – Poate va faceti timp sa reactualizati niste acte, legitimatii, carduri, pasaport, imputerniciri, sa fiti in legalitate. O sa tot faceti plati ca sa fiti la zi cu rate, facturi si restul obligatiilor lunare, sa puteti pleca, linistiti in concediu, sa n-aveti stresul banilor.


VARSATOR – Poate mai investiti niste bani in casa, reparati niste lucruri, instalatii, va ocupati si de exteriorul locuintei, de gradina. Poate o sa tineti la parerea voastra in timpul unei negocieri si n-o sa semnati pe te miri ce bani, pentru ca meritati mai mult si n-o sa va vindeti pe nimica.
PESTI – O sa aflati ce decizie a luat partenerul vostru de cuplu, iar daca nu va vedeti decat sambata, o sa vi se spuna atunci. E o speranta de bani de la serviciu si o s-aveti de cheltuiala, mai ales ca aveati planuri mari de plecat in vacanta cu familia – o sa gestionati ca lumea banii.