Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 6 Iulie 2015

Gemenii primesc mai multi bani, iar Racii iau decizii cu privire la viata de cuplu.O s-avem inspiratie, o sa facem alegeri intelepte si o s-avem parte de o viata mai buna daca vrem cu tot dinadinsul sa ne depasim conditia.Vibratia zilei este 6 si o sa fim in armonie cu universul sau asa ar fi de dorit.
Horoscop 2015 BERBEC
Pot aparea ceva probleme in gospodarie, poate faceti niste reparatii, amenajari, ori poate le dati o mana de ajutor parintilor, bunicilor, sa-i scoateti dintr-un impas. Va dati intalnire in oras cu prietenii, sa mai stati de vorba sa puneti la cale o plecare in vacanta sau o colaborare.

Horoscop 2015 TAUR
Se poate sa vindeti o casa, un teren, masina ori altceva si e de bine sa apelati la o agentie, sa fie totul legal si sa se si ocupe de actele respective. De sanatatea cuiva din familie ar fi bine sa va-ngrijiti, poate e cineva in varsta care n-are bani de doctor si medicamente.
Horoscop 2015 GEMENI
O sa luati, probabil, mai multi bani de la serviciu o fi mai mult de lucru, dupa program, vreun job sezonier si or sa va intre mai multi bani in cont. Poate va faceti timp sa ajungeti la tuns, la stilist, la doctor, la o sala de sport, sa dati un refresh, c-ati muncit destul.
Horoscop 2015 RAC
Intalnire de afaceri si poate va si decideti in privinta unui contract pe care-l veti semna pe o perioada lunga de timp si e bine sa va ganditi de doua ori inainte de a face pasul. O sa aflati cu ce sentimente vine spre voi persoana in care v-ati pus mari sperante, ca sa stiti daca veti fi impreuna sau nu.
Horoscop 2015 LEU
Noutati la serviciu – poate incepeti un nou proiect si o sa dati tot ce-aveti mai bun sa prelungiti colaborarea, sa va asigurati un venit constant. O sa va puteti recupera acei bani fara de care nu va puteti misca in weekend si o s-aveti de cheltuiala pentru o excursie la munte, la mare.
Horoscop 2015 FECIOARA
Intrevedere cu colegii de breasla care v-au gasit ceva nou de facut si care o sa vi se potriveasca manusa. E cineva care vrea sa va atraga atentia si sa va convinga c-ar fi o partida buna pentru viata in doi.

Horoscop 2015 BALANTA
Or sa va intre niste bani si poate va luati bilete de vacanta sau faceti alte lucruri pe care vi le-ati propus de multa vreme si tot nu le veneau randul. O invitatie la un eveniment monden sau poate aveti chef de film, de o plimbare in parc sau prin imprejurimi.
Horoscop 2015 SCORPION
Ati putea legaliza un act si sa deveniti proprietari, sa intrati in posesia unor bani sau poate obtineti tutela copilului, dupa un proces de divort. Pare sa fie o zi banoasa si o sa le puteti face mici surprize alor vostri, sa fie toata lumea fericita.
Horoscop 2015 SAGETATOR
Demersurile care tin de acte va reusesc dar nu fara insistente si un du-te, vino dupa adeverinte, copii, legalizari, ca sa fie dosarul complet. Se vine cu o oferta de lucru si o s-aveti timp pana prin septembrie sa va hotarati, daca nu e cumva chiar mai devreme.
Horoscop 2015 CAPRICORN
Apar niste urgente la munca, aveti de pus la punct niste chestiuni care tin de contracte, angajati, sponsori, si responsabilitati, ca sa mearga totul struna. O sa va faceti cunoscute parerile despre relatia de cuplu si viitorul ei la o cafea, diseara, ca sa stiti si parerea celuilalt.
Horoscop 2015 VARSATOR
Se poate sa va trimiteti CV-ul in strainatate ca sa obtineti un loc de munca sau o bursa de studii si-o sa intrati intr-o alta etapa de viata. Vi se poate da o recompensa baneasca sau doar sa primiti aprecieri din partea sefilor, iar banii sa vina ceva mai tarziu.
Horoscop 2015 PESTI
Un nou proiect la orizont, poate se reface un colectiv, alaturi de care ati mai lucrat, insa aveti de incheiat alte socoteli pana sa dati drumul noii afaceri. E posibil sa vina cineva in vizita si sa petreceti cateva ore minunate impreuna si sa aveti si o revelatie sufleteasca.

Sursa: http://stirileprotv.ro