Horoscop Azi 6 Ianuarie 2019 Jan06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 6 Ianuarie 2019

Horoscop 6 ianuarie 2019. Zodia care are șanse mari să primească o cerere în căsătorie.Horoscop 6 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Lună nouă azi. O să punem punctul pe ”i” într-o situaţie sentimentală, ca să recuperăm o relaţie de cuplu, o căsnicie, ceva la care nu putem renunţa, că ne doare sufletul.


BERBEC – Aţi putea face rapid un dus-întors recreativ, să luaţi o gură de aer proaspăt de la munte şi să vă-ntoarceţi revigoraţi acasă. Se poate să mai frecventaţi şi alte medii, să vă-mprieteniți cu alţi oameni care vor fi pe lungimea voastră de undă şi o să vă armonizaţi.
TAUR – Se poate să reapară cineva care să vă declare dragoste pe viaţă şi să simţiţi şi voi acelaşi lucru şi treceţi peste o supărare. O să primiţi un răspuns favorabil de la cineva care e de acord cu ce vă doriţi de la el, ea şi o să începeţi o viaţă nouă, e ceva care va duce la alt nivel emoţional.


GEMENI – O persoană tânără vrea să fie în preajma voastră şi să împărtăşiţi idei, emoţii, sentimente. Cineva care vă iubeşte v-a pregătit o surpriză poate fi şi o petrecere, ceva care o s-aducă un plus de lumină într-o relaţie fie ea de prietenie sau de dragoste.
RAC – Poate-o să fiţi de față când îşi unesc destinele nişte oameni dragi, rude prieteni şi o să fie emoţionant. O întâlnire memorabilă, poate se vor spune nişte lucruri care-ar salva o căsnicie, o relaţie amoroasă şi v-ar face să fiţi fericiţi.


LEU – Se poate să reparaţi o relaţie care fusese afectată de o ceartă, neînţelegere şi o să vă vina inima la loc. În familia voastră ar putea apărea o veste bună, despre o căsătorie, despre apariţia unui copil, sau despre revenirea cuiva după o lungă absenţă.
FECIOARĂ – Prietenii vor să petreceţi mai mult timp împreună, cel puţin în perioada asta, semn că le-aţi lipsit şi e momentul să recuperaţi. Poate faceţi o trataţie la voi acasă, tot e sărbătoare, mâine e Sfântul Ion şi daţi de băut, de mâncat, chiar dacă nu e un sărbătorit anume.


BALANŢA – Se poate să primiţi nişte cadouri care v-așteaptau de la Crăciun, probabil, şi o să fie o adevărată surpriză. Se poate să daţi o fugă în alt colţ de ţară să staţi la taclale şi la un grătar cu nişte oameni dragi, să vă bucuraţi de faptul c-aţi trecut cu bine în Noul An.
SCORPION – E posibil să apară cineva care să vă atragă prin şarm şi personalitate şi să vă gândiţi c-aţi putea forma un cuplu. Vă daţi întâlnire cu prietenii, poate şi cu rudele ca să puneţi la cale o nuntă, un botez sau e un alt eveniment de familie care vreţi să iasă ca la carte.


SĂGETĂTOR – Lucrurile bune vin spre voi, totul e să nu le daţi ignoraţi total, să nu regretaţi. O să luaţi probabil mâine banii pe care vi i-a promis cineva, deşi e posibil chiar de azi, c-aveţi indiciu clar de bani, dar să aşteptăm până mâine, să fim mai siguri.
CAPRICORN – Se poate să daţi o petrecere de zi aniversară sau e avanpremieră la Sfântul Ion de mâine şi o să fie frumos. O veste neaşteptată, o prezenţă agreabilă, poate se-ntâmplă ceva memorabil, o cerere în căsătorie, după o logodnă prelungită, probabil.


VĂRSĂTOR – O reuniune colegială o să vă dezmorţească sufleteşte şi o să vă repună în centrul atenţiei. Poate vă abordează cineva la petrecerea la care vă duceţi în vederea unei colaborări şi o să acceptaţi provocarea, dacă eraţi lipsiţi de alte angajamente.
PEŞTI – Poate vă duceţi la nunta cuiva, ori e altă ceremonie, un spectacol de gală şi o să aveţi o stare de graţie. Voi vă aflaţi într-un vârf de formă şi o să apăreţi mai des pe scenă socială, poate prezentaţi un produs la care aţi lucrat sau poate-aveți ceva de spus.