Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 6 Ianuarie 2016

Capricornii au parte de o surpriza, iar Scorpionii primesc bani. Se poate intampla acel ceva pe care ni l-am dorit cu ardoare, sa vina omul in care ne-am pus mari sperante, sa aiba loc o vindecare miraculoasa, sau pur si simplu sa fim fericiti fara un motiv anume.Vibratia zilei este 6 si facem tot ce depinde de noi sa fie liniste si pace la noi in familie.

Horoscop 2015 BERBEC -O veste buna de la cineva plecat in afara tarii si care vrea sa va intalniti pe undeva, la voi, sau la el/ea. Noutati – e cineva interesat de voi, sa lucrati impreuna la un proiect de amploare, sa plecati in strainatate sa desfasurati o activitate din sfera profesionala, sa invatati.

Horoscop 2015 TAUR -O sa va dati intalnire cu cineva de care sunteti legati sufleteste si veti avea parte de o seara magica, tot e boboteaza. Se poate sa va implicati intr-o activitate paralela cu serviciul ca s-aveti bani de taxe, impozite, asigurari si se poate sa castigati ceva de pe urma unor speculatii financiare.
Horoscop 2015 GEMENI -Poate va-ngrijiti – in sfarsit si de sanatate, si-ati putea nimeri un specialist care sa puna degetul pe rana si sa va vindece. E posibil sa va duca cu vorba un angajator si sa mai dureze pana sa semnati un contract, cu toate ca voi erati fermi pe pozitie – intre timp insa, lucrurile se mai pot schimba.
Horoscop 2015 RAC -E cineva care vrea sa fiti impreuna si o sa faca tot ce-i sta in putinta sa v-aduca dovezi cat mai convingatoare. Se poate sa va contacteze un partener de afaceri, un sponsor, sa faceti echipa ca aveti niste lucruri de dovedit in aceasta formula si o sa fie ceva de viitor.
Horoscop 2015 LEU -O invitatie pentru dupa amiaza la un film, sau la un restaurant, si-o sa aveti alaturi o companie agreabila. Apare ceva nou de facut la serviciu si sa fie pe gustul vostru, sa va faceti cunoscut un talent, niste competente si sa fie o rampa de relansare.
Horoscop 2015 FECIOARA -Buna comunicare sufleteasca, in perioada asta, cu fiinta iubita si poate veti face pasul cel mare spre casatorie sau sa deveniti parinti. Va faceti planuri cu bataie lunga si o sa va consultati si cu ai vostri sa va ocupati si de familie, nu numai de afaceri si de alte proiecte profesionale.

Horoscop 2015 BALANTA -E posibil sa castige partenerul de cuplu niste bani care sa v-ajute sa completati niste lipsuri sau sa iesiti la o cina in doi. Poate va trebui sa va ocupati de casa, si sa umblati dupa niste materiale pentru retusuri mobilier, aparatura electrocasnica, in functie de ce are nevoie familia.
Horoscop 2015 SCORPION -O s-aveti de legalizat niste acte ca sa luati un credit, sa puteti intra in examen sau ca sa deveniti proprietari. Se contureaza o reusita in plan financiar, poate o sa prindeti o marire de salariu sau vindeti ceva care v-ajuta sa puneti niste bani in cont.
Horoscop 2015 SAGETATOR -O sa reganditi strategia financiara a familiei, ca sa aveti niste sume constante, pe termen lung, sa nu traiti de pe o zi pe alta. O sa beneficiati de niste facilitati, primiti o legitimatie, un card de fidelitate, un permis care va scuteste de o cheltuiala serioasa, e un cadou generos.
Horoscop 2015 CAPRICORN -Se pare c-o sa va faca cineva o surpriza placuta si veti primi ceva in dar sau va trimite un mesaj, va da un telefon. O intalnire emotionanta, aflati noutati care sa va schimbe viata – in bine – si-o sa aveti succes de aici incolo, si in profesie si in viata personala.

Horoscop 2015 VARSATOR -E o rascolire sufleteasca din cine stie ce motiv si o sa profitati de marea sarbatoare sa faceti pace cu cineva la care tineti mult de tot. E momentul sa va achitati de niste obligatii morale si sa dati o raita pe la cei cu care n-ati apucat sa schimbati o urare, sa reparati o prietenie sau o… casnicie.
Horoscop 2015 PESTI -E posibil sa va treziti cu niste bani care v-ar scoate dintr-o incurcatura, si ati putea iesi cu prietenii in oras sau sa-i chemati pe la voi. Va cauta niste oameni care au ganduri mari cu voi, si poate incepeti o afacere care sa va creasca – in timp- cota valorica, sa capatati stralucire.

Sursa: http://stirileprotv.ro