Horoscop Azi 6 Decembrie 2018 Dec06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 6 Decembrie 2018

Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă.O să ne putem bucura de o mică atenţie din partea cuiva, de prezenţa unor oameni care să ne umple sufletul de o stare de bine, să simţim că tot ce ne dorim chiar se poate întâmpla.Vibraţia zilei este 6 şi o să fim pe aceeaşi lungime de undă cu cei pe care-i iubim.


BERBEC – Se poate să primiţi acceptul la o şcoală specială, cu un nivel ridicat şi să vă crească şi vouă valoarea. Vă scoate cineva în oraş, poate e ziua cuiva de nume, vă invită şi într-un city break şi chiar o să fie frumos şi acolo, dar şi anturajul, companionul.
TAUR – Se poate să primiţi un cadou frumos, de zi onomastică, sau pentru că e sărbătoare şi cineva vă iubeşte. O s-aveţi de luat bani, pot fi şi de la bancă, sau o avea cineva să vă dea înapoi o datorie şi o să ştiţi pe ce bani puteţi conta pentru sărbători, cadouri, cumpărături, vacanţă.


GEMENI – Se poate să apară un partener de afaceri cu o ofertă de care să fiţi încântaţi şi să o luaţi în calcul pentru, ianuarie. O întâlnire care să vă stârnească fluturaşi la stomac, şi de-aici poate să iasă o căsătorie, dacă lucrurile or să meargă, aşa că la carte, de la sine, în relaţie.
RAC – Poate luaţi lucruri noi pentru casa, vă pregătiţi să vă mutaţi împreună cu fiinţa iubită şi începeţi o viaţă nouă. Veştile bune n-or să vă ocolească şi parcă nici banii şi-o să vă răsfăţaţi şi voi un pic, să ieşiţi la masă în oraş, să vă duceţi la shopping.


LEU – Se poate să aflaţi c-o să deveniţi părinţi, sau că în familia voastră or s-apara un nepot, un strănepot, o să fie o bucurie. O să vă caute cineva care nu concepe să trăiască fără voi şi o să vedeţi dacă îi puteţi răspunde cu aceleaşi sentimente, sau voi vă aflaţi într-o relaţie şi e exclus.
FECIOARĂ – Poate-i chemaţi pe cei tineri din familia lărgită să le oferiţi daruri, să vă bucuraţi de sărbătoarea de Moş Nicolae. Se poate să luaţi mobilă nouă, poate copiilor le luaţi ce v-au cerut pentru camera lor, sau gadgeturi ca să nu fie mai prejos de colegi, prieteni.


BALANŢĂ – Vi se poate semna un act care să vă permită accesul la un job, o funcţie, nişte cursuri de înaltă clasă. Poate le faceţi o surpriză alor voştri şi plecaţi împreună zilele astea la aer curat, să vă vedeţi şi cu prietenii, sau cu rudele care locuiesc în afara oraşului, sau a ţării.
SCORPION – Se poate să vă aflaţi pe o listă de nominalizaţi la un premiu, sau la o mărire de salariu c-aveţi rezultate de top. Se poate să primiţi invitaţii pe la evenimentele mondene şi să luaţi şi vreo distincţie, o diplomă, să vi se dea vreo primă, sau altceva compensatoriu.


SĂGETĂTOR – Se poate să fiţi puşi într-o postură deosebită să căpătaţi un titlu, să vi se mulţumească în mod public pentru ce-aţi realizat de-a lungul timpului. O să vă bucurați de sosirea cuiva, poate primiți şi o invitaţie pentru week-end să plecați pe undeva, la distracţie şi o să fiţi alături de cei pe care-i iubiţi.
CAPRICORN – O s-aveţi ocazia să plecaţi cu treaba pe undeva, în afara ţării şi o să v-alegeţi cu ceva bun, un job poate, sau veţi urma nişte cursuri. Vi se confirmă nişte aşteptări şi o să primiţi aprobări, bani, o să vă luaţi poate, o casă, ori vă mutaţi cu chirie, o să avansaţi cu lucrurile de care-aveti nevoie.


VĂRSĂTOR – Poate reîntregiţi grupul cu care ieşiţi la plimbare, să faceţi sport, să luaţi pulsul evenimentelor de prin oraş. O să puteţi încheia un proiect şi să vă angajaţi într-o nouă avetura profesională, să faceţi impresie bună şi să vă sporiţi şi veniturile.
PEŞTI – O invitaţie la un spectacol sau la o cină romantică şi o să fie poate şi o cerere în căsătorie, pluteşte în aer. Vi se recunosc nişte merite, o să luaţi şi bani, poate veţi fi puşi la loc de cinste, şi să se scrie, să se vorbească de bine despre voi.