Horoscop Azi 6 Decembrie 2017 Dec06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 6 Decembrie 2017

Horoscop 6 decembrie 2017: Zodia care și-ar putea întemeia în curând o familie.Sunt gesturi, vorbe, mici atenții pe care le putem face, fără să ne coste o avere și cu care să-i luăm prin surprindere pe cei dragi care ne iubesc, oricum.Vibrația zilei este 6 și o să facem tot ce ne stă în putință să-i mulțumim pe ai noștri.

BERBEC – Vă invită diseară niște prieteni la un pahar de vorbă și o să petreceți câteva ore minunate împreună, poate chiar aveți un sărbătorit. E posibil să fiți acaparați de o muncă intensă la serviciu, pregătiți o lansare, un eveniment la scară mare și în funcție de rezultat s-ar putea să primiți o distincție, o avansare.
TAUR – E cineva care-și face loc în inima voastră și o să aveți o perioadă frumoasă, care poate dura și o viață! Se conturează o suma de bani cu care o să dați o raită pe la magazine să le luați alor voștri mici atenții, ca să respectați spiritul tradiției, să fie sărbătoare în familie.

GEMENI – Cineva care vrea să formați un cuplu vă caută și o să reluați relația de unde o intrerupseserați, dacă nu cumva acum o să va cunoașteți. Se pare c-o să treceți pe la toți cei care va cheamă la o cafea în oraș, sau la ei acasă, poate va fac cinste de ziua lor și o să va bucurați de prezența unor oameni dragi.
RAC – E posibil să găsiți în plimbările voastre niște obiecte de care-aveți nevoie acasă și o să faceți o investiție, așa din mers. Se pare c-o să treceți pe la toți cei care va cheamă la o cafea în oraș, sau la ei acasă, poate va fac cinste de ziua lor și o să vă bucurați de prezența unor oameni dragi.

LEU – Se poate să faceți cunoștință într-un cerc de prieteni, cu cineva care va deveni partenerul vostru de suflet, și să fie durabilă relația. Se pot rezolva tot felul de lucruri, fie și mărunte, care să salveze o colaborare, o relație de prietenie sau chiar o căsnicie, care mai aveau nevoie doar de o scânteie ca să fie resuscitate.
FECIOARĂ – O să va caute cineva care nu v-a mai văzut cine știe de când și o să vedeți că încă mai sunt suficiente motive să vă întâlniți mai des. O să puneți capăt unui provizorat, poate v-ați hotărât să vă căsătoriți, să aduceți, pe lume un copilaș, să vă construiți o locuința, să nu mai stați cu chirie.

BALANȚĂ – Se poate să vă invite cineva în week-end într-o excursie, să innoptati la niște prieteni și să va-ncante oferta, să fie pe gustul vostru. Se poate s-aveți musafiri dacă n-o să fiți prinși cu alte treburi și o să vă priască să aflați ce mai fac prietenii, rudele apropiate, nașii, finii.
SCORPION – O ieșire cu familia v-ar deconecta, o să mai uitați de stres, și ați alege și cadourile care știți că le fac plăcere alor voștri. Poate faceți o reuniune de familie să puneți la cale o nuntă, sau un botez care va avea loc la începutul anului, poate chiar de revelion o să aibă loc cererea în căsătorie.

SĂGETĂTOR – O revedere emoționantă și viața voastră sentimentală poate lua o turnură fericită, și totul să capete alt sens. O să vă luați o revanșă, câștigați un pariu, un premiu, vi se fac cadouri de zi de naștere, de nume, de Moș Nicolae pur și simplu, e o efervescență azi, zilele astea.
CAPRICORN – Se poate să lămuriți o chestiune mai veche și să dați uitării o ceartă, sau o neînțelegere și o relație de suflet poate continuă. Vă acordați un plus de relaxare, poate veți petrece o după amiază tihnită în familie și să-i invitați pe niște prieteni sau rude pe la voi la o cafea, o prăjitură – de post.

VĂRSĂTOR – Se pare c-o să contribuiți cu câte ceva la pregătirile unei petreceri, vreo onomastică sau e serbarea copiilor. Vești bune de la cineva pe care îl iubiți și care s-ar putea să revină și să intrați într-o nouă etapă care s-aducă un plus de lumină în viață voastră sentimentală.
PEȘTI – O să fiți înconjurați cu iubire și căldură de cei din jur și o să puteți resuscita niște relații care se răciseră – prilejul e ideal. Se poate să reglați un parteneriat de afaceri ca să meargă și mai bine treaba, să vă luați banii și mai puteți lucra și dată viitoare în aceeași combinație, să profitați la maximum.