Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 6 Decembrie 2015

Sagetatorii au parte de noutati in viata sentimentala, iar Varsatorii revad pe cineva drag.E un foarte bun prilej sa sa spuna o vorba buna cuiva care duce lipsa de asa ceva, sa trecem pragul cuiva care e singur si neconsolat si sa facem gesturi simple, care sa aduca bucurie.Vibratia zilei este 6 si facem tot ce ne sta in putinta sa presaram armonie de jur imprejurul nostru.
Horoscop 2015 BERBEC – Se poate sa va invite cineva care va iubeste la un film, la un concert sau doar la o cafea in oras, sa mai povestiti de-ale voastre. Intalnire cu lungi reverberatii in sufletul vostru si poate de-aici o sa-nceapa o frumoasa poveste de dragoste si sa uitati de toate nemultumirile pe care le-ati avut vreodata.

Horoscop 2015 TAUR – Un semn de viata de la cineva care va impartaseste iubirea si poate faceti cumva sa va vedeti chiar azi! Or sa va invite bunii vostri prieteni la o masa festiva, poate e ziua de nume a vreunuia dintre ei si o sa va duceti cu drag, sa fiti alaturi de acesti oameni.
Horoscop 2015 GEMENI – Se organizeaza un party de zi onomastica si va puteti duce, daca veti gasi un campion pe masura pretentiilor voastre. O sa iesiti pe undeva cu grupul de prieteni sa nu ratati o escapada turistica si o sa va-ntoarceti pana la noapte – o sa va deconectati, o sa vedeti.
Horoscop 2015 RAC – O sa primiti ceva in dar, e cineva care va rasfata sau doar va asigura de toata admiratia, dragostea pe care v-o poarta. E posibil sa vina cineva pe la voi si voi sa dati o raita pe la prieteni, sa le duceti un cadou, sa le faceti o urare de zi aniversara sau onomastica.
Horoscop 2015 LEU – O sa bifati cele cateva intalniri de pe ordinea de zi si-o sa v-alegeti cu o stare de spirit mult mai buna. Poate aflati ceva despre o afacere, pe la intalnirile pe la care veti ajunge si o sa procesati informatia, sa vedeti daca e de voi munca respectiva.

Horoscop 2015 VARSATOR - Se poate sa revedeti o persoana dupa o lunga absenta si sa refaceti puntile de comunicare, sa fiti conectanti in permanenta. E posibil sa intrati la chletuiala si sa le luati copiilor ce le place, sa petreceti mare parte din timp cu familia, sa recuperati orele lipsa din timpul saptamanii.
Horoscop 2015 PESTI - Se poate sa le faceti o vizita parintilor sau unor rude care sunt cam bolnave si o sa fie un castig sufletesc reciproc. Prietenii va tot invita, in ultima vreme, si-o s-alegeti si voi varianta optima de distractie, care sa fie si pe gustul partenerului de cuplu.

Sursa: http://stirileprotv.ro