Horoscop Azi 6 August 2016 Aug06

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 6 August 2016

Horoscop 6 august 2016. Balantele se gandesc la casatorie, iar Gemenii au parte de o petrecere. Ni se pot intampla cele mai neasteptate lucruri si sa ne straduim sa le intelegem talcul, sa tragem invataminte si sa ne conducem viata cu mana sigura.Vibratia zilei este 6.

BERBEC – Poate o s-aveti nemaipomenita bucurie c-o sa se nasca un copil in familia voastra si-o sa fie o revarsare de dragoste. O reuniune de familie v-ar salva de la o stare de insingurare si o sa stiti incotro s-o porniti ca sa ajungeti la o stare de echilibru interior.
TAUR – Poate ati facut pace cu partenerul de cuplu si n-o sa mai ajungeti la tribunal sau la notar sa va separati. Poate va vine vreo idee de afaceri, stand asa la o parola cu prietenii si o sa se lege frumos, totul incat sa v-alegeti cu o suma importanta de bani la toamna.

GEMENI – Se poate sa va treziti cu niste musafiri daca nu i-ati invitat chiar voi si sa se nasca o petrecere de toata frumusetea. O sa dati o fuga la rude, la prieteni, sa luati o gura de oxigen de prin alte regiuni ale tarii, sa descarcati tensiunea, c-asa nu se mai poate.
RAC – Cineva pe care nu l-ati mai vazut de multa vreme apare si-o sa va lumineze sufletul, o sa va trezeasca la o noua viata. Se poate sa ajungeti intr-o vizita mai devreme decat credeati, c-o sa apara o situatie neprevazuta, si poate fi ceva foarte bun, un succes de sarbatorit.

LEU – Se poate sa primiti un cadou poate pentru ca e ziua voastra de nastere sau o fi un alt prilej care sa adune prieteni unul si unul la un party. O sa va puteti distra zilele astea, o sa va-ntalniti cu oameni dragi pe la petreceri, se intampla lucruri indite care va inspira o stare de optimism, de exuberanta, chiar.
FECIOARA – Poate sa fie ziua cea mare pentru voi si sa faceti anuntul de casatorie sau ca o sa deveniti parinti. O aparitie surpriza, vine cineva dupa o lunga absenta, poate dati uitarii o cearta, o suparare si o sa puteti continua o relatie care mai are potential.

BALANTA – V-ar prinde bine o relaxare la piscina, la spa, la mare, la munte sau mai retrasi, undeva, ca sa va odihniti. E o rascolire sufleteasca si care o sa v-apropie si mai tare de fiinta pe care o iubiti, poate o sa duceti relatia la alt nivel de comunicare.
SCORPION – Chiar daca v-o fi gresit cu ceva partenerul de cuplu nu e momentul potrivit sa trageti o concluzie radicala, mai asteptati un pic. Se poate sa fiti invitati la o petrecere si sa revedeti oameni cu care aveti multe in comun si sa mai cunoasteti si alta lume, cu care, poate, veti colabora.

SAGETATOR – Se poate sa aveti ceva de spus in public, o fi o manifestare speciala si o sa fie rampa voastra de lansare. Poate va duceti la o nunta sau e vreo festivitate de premiere si-or sa vi se recunoasca si voua niste merite c-asa vin uneori lucrurile, de la sine.
CAPRICORN – Poate primiti un mail de confirmare, ca ati luat un examen, un interviu, ca ati fost acceptati intr-o elita. Aspecte frumoase in sfera – calatorii – si ati putea pleca spre alte tari, continente si sa va hraniti sufletul cu peisaje de neuitat, acum, mai mult ca oricand.

VARSATOR – O sa aflati pana diseara cui i-a fost dor de voi si n-a mai rezistat fara sa va vada, e surpriza. Se poate sa luati o suma de bani, un premiu, sa se vorbeasca – de bine – despre voi si sa fie inceputul unei etape in care o sa va reinventati.
PESTI – E posibil sa va iasa in cale acea persoana care va fi trup si suflet alaturi de voi si o sa va puteti intemeia o familie. Intalnire emotionanta, declaratie de dragoste, cerere in casatorie si viata voastra se poate schimba intr-o clipa in bine si sa fiti fericiti.
Horoscop Azi 6 August 2016