Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 6 Aprilie 2016

Horoscop zilnic, 6 aprilie 2016. Leii au de dat explicatii persoanei iubite, Gemenii pornesc o afacere.O sa ne putem bucura de niste reusite, e posibil sa luam bani, sa primim si un cadou, sa ne trezim si cu mici atentii din partea unor persoane care ne tratau cu indiferenta.Vibratia zilei este 6 si o sa cultivam armonia in relatiile noastre.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa puteti semna un contract de munca, poate fi si de colaborare, si sa aduceti mai multi bani in casa, ca-ncep sa se-adune de ici, de colo. O energie debordanta si diverse lucruri se pot schimba – in bine, sa faceti progrese pe mai multe planuri, sa profitati de trecerea soarelui prin zodia voastra.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa primiti o oferta de lucru din strainatate si daca va puteti lua si familia o sa fie si mai bine pentru toata lumea. E momentul sa va faceti niste investigatii medicale, si sa vedeti cum stati cu resursele fizice, psihice, c-aveti sanse mari sa va imbunatatiti calitatea vietii.

Horoscop 2016 GEMENI – E posibil sa luati niste bani fie de la slujba, fie din afacerile particulare si o sa se cam umple contul. Poate reusiti sa demarati o afacere, asa cum visati de multa vreme si or sa se lege frumos lucrurile, o sa faceti sa fie profitabil TOTUL.
Horoscop 2016 RAC – S-ar putea sa va mai intre niste bani fie de la slujba, fie din afacerile particulare si o sa se cam umple contul. V-ati putea alege cu o functie, sau cu un surplus salarial si sa scapati de niste frustrari, sa mai fiti si voi in centrul atentiei, cat de cat.

Horoscop 2016 LEU – Se poate s-aveti o explicatie cu fiinta iubita despre viitorul relatiei voastre si o sa va ganditi poate si la o locuinta pe care s-o cumparati. Voi sunteti in forma, ca de obicei si o sa realizati lucruri de calibru – sa accedeti la o pozitie mai sus la slujba sau in societate.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate va pregatiti de un eveniment festiv in familie, pentru dupa sarbatori, si o s-aveti o agenda incarcata. O sa puteti duce la bun sfarsit niste aspecte legate de casa si o sa cheltuiti din banii stransi, din economii ca sa cumparati diverse lucruri utile, sa va-nnoiti casa.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate va invita cineva de sarbatori in strainatate si o sa le faceti o vizita unor prieteni, poate locuiti chiar la ei. Un succes, o sansa de afirmare, poate dezvoltati o afacere, cuceriti noi teritorii si or sa sporeasca si banii din cont, mai spre toamna, asa.
Horoscop 2016 SCORPION – O relatie amoroasa devine si mai stabila si o s-aveti o perioada de armonie, dupa o lipsa de reciprocitate in sentimente. Va parvin bani din urma sau vi se aproba un credit bancar, sa va luati casa, masina, ori sa aveti de o nunta, un botez, in familie.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O dragoste la prima vedere si o sa va puteti construi o relatie asa cum v-ati imaginat, in care sa nu va simtiti sufocati. Voi se poate sa va aflati la inceput de drum in casnicie sau abia acum ati cunoscut pe cineva care va place din mai toate punctele de vedere.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O atmosfera mai destinsa la voi acasa, poate ati ajuns la un alt grad de comunicare si o sa fie din ce in ce mai bine. Se pare c-o sa mai cheltuiti niste bani pana o sa va puneti casa la punct, dupa care va interesati de o plecare de sarbatori, ca sa va si destindeti.

Horoscop 2016 VARSATOR – Vi se poate da un raspuns referitor la o locuinta pe care vreti s-o cumparati sau s-o inchiriati, ori s-o vindeti. E posibil sa va intre bani si o sa achitati mare parte din datoriile lunare si o s-aveti grija sa v-ajunga si de restul cumparaturilor, de cadourile de Paste.
Horoscop 2016 PESTI – In dragoste un reviriment, o posibilitate de a va reface un mariaj sau sa va-ndragostiti daca n-aveti pe nimeni. Preocuparile de grup v-aduc satisfactii, in plan profesional, poate va lansati intr-o afacere care sa va asigure un venit consistent.
Horoscop Azi 6 Aprilie2016