Horoscop Azi 5 Septembrie 2018 Sep05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 Septembrie 2018

Horoscop 5 septembrie 2017. Capricornii pot primi o vacanță cadou.Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Se-ntâmplă lucruri pe care le-aşteptam de multă vreme şi pe care le-am tot pregătit, ca să fim siguri c-or să ne iasă. E bine să fim pe fază ca să iasă totul la mare artă.Vibraţia zilei este 6 şi o să ne străduim să facem totul cu măsură!

BERBEC – Poate angajaţi nişte meseriaşi să vă zugrăvească apartamentul, să vă repare, să monteze câte ceva, să fie totul – luna! Vă daţi acordul pentru un proiect care o să vă ţină în priză şi o să faceţi rost de o sumă importantă de bani, cu care o să luaţi diverse lucruri pentru casa.
TAUR – Poate o să vă faceţi abonament la o sală de sport, sau să cultivaţi un hobby care să v-ajute să vă puneţi în valoare creativitatea. O s-aveţi parte de nişte câştiguri care v-ar face viaţa mai frumoasă, v-ar scăpa de nişte frustrări şi aţi face lucruri care vă plac, vă destind.

GEMENI – O să mai cheltuiţi nişte bani ca să înlocuiţi nişte piese uzate de prin casă, ori în curte mai luaţi un şezlong, un hamac să vă simţiţi bine. O invitaţie la plimbare, poate e ziua cuiva de naştere şi o să fie o atmosferă destinsă, probabil o să vă mai faceţi şi alţi prieteni.
RAC – Poate-ati fost scutiţi de nişte taxe, de o amendă, s-a revocat un ordin şi vă rămân banii în buzunar. Poate v-aţi decis să cereţi mai mulţi bani unui angajator, ca să n-aveţi ce regreta după-aceea, c-aşa vă apreciaţi voi muncă, la nivelul asta- financiar.

LEU – Se poate să vă găsiţi ceva de lucru şi în particular şi să le faceţi mici surprize alor voştri, lucru care, pân-acum, nu prea era posibil. Se pare c-a venit scadenţa şi o să vă primiţi înapoi banii care s-au rătăcit, sau, în mod intenţionat v-au fost reţinuţi pe ici, pe colo.
FECIOARĂ – Cu fiinţa iubită aveţi de vorbit între patru ochi să-i vedeţi şi reacţiile atunci când o să-i spuneţi un adevăr. E ceva important pe care vreţi să-l faceţi cunoscut unor parteneri de afaceri ca să vă meargă şi mai bine din punct de vedere profesional – vedeţi cum îl spuneţi.

BALANŢA – Vi se fac promisiuni de ascensiune în carieră şi o să vă convingeţi de faptul că e posibil să se-ntâmple aşa ceva în scurt timp. O să câştigaţi mai mulţi bani de la serviciu, poate pentru că veţi accepta ceva – în plus – de lucru, şi pentru că aveaţi nevoie de bani, dar şi pentru că vi se potriveşte munca respectivă.
SCORPION – O să puteţi avea şi voi copii, nu trebuie decât să vă doriţi din toată fiinţa şi să vedeţi cum se-ntâmplă totul după cum aţi visat. Un redivivus în viaţa amoroasă, e cineva care vrea să trăiţi împreună, să mai lăsaţi fiecare de la voi că să vă puteţi armoniza.

SĂGETĂTOR – Poate vă conving nişte angajatori să vă alăturaţi grupului lor să câştigaţi nişte bani în particular, să vă puteţi mişca în week-end. Or s-apară situaţii neaşteptate la serviciu şi aţi putea profita de conjunctură să le cereţi şefilor ce aveaţi nevoie de multă vreme, printre care şi bani.
CAPRICORN – E posibil să vi se facă un cadou – o plecare într-un city break, la distracţie – şi să vă faceţi la repezeală bagajele. O să vă daţi întâlnire cu multă lume ca să schimbaţi impresii, poate puneţi la cale o plecare în excursie şi nu vreţi să rămână ceva neluat în calcul.

VĂRSĂTOR – Se poate să reluaţi o negociere de data asta să bateţi palma, pentru că vi s-au respectat doleanţele. O să descoperiţi o sursă de bani cu care-o să vă puteţi duce într-o scurtă vacanţă, sau să-i trimiteţi pe copii într-o plimbare cu autocarul la munte sau la mare.
PEŞTI – Cineva de care vă e dor revine pentru c-a mai rămas ceva dintr-o veche relaţie şi poate o continuaţi frumos. O serie de lucruri la care nu v-aţi fi aşteptat se pot întâmpla pe parcursul zilei şi să daţi ochii cu multă lume care vrea câte ceva de la voi.