Horoscop Azi 5 Octombrie 2017 Oct05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 Octombrie 2017

Horoscop 5 octombrie 2017. Peștii sunt în vizorul unei persoane.O zi cu lună plină. O s-avem parte de nişte reuşite pentru care se putea să fi muncit cu mult timp în urmă şi să putem dezvolta proiecte noi, să ne cumpărăm ce-avem nevoie să ne bucurăm de viaţă.Vibraţia zilei este 5 şi e bine să ne dozăm energia, să fim cumnpatati – fără excese azi.


BERBEC – O să ieşiţi pe la mondenităţi, e ziua cuiva de naştere sau se lansează un film, o piesă de teatru şi o să fiţi şi voi de faţă. Noutăţi, provocări, schimbări care depind şi de voi şi o să vă orientaţi din mers, ca să nu treacă şansele pe lângă voi, să profitaţi de conjunctura de moment.
TAUR – Încep proiecte noi la serviciu şi poate vă alegeţi ceva pe calapodul vostru, să munciţi cu tragere de inimă – şi nu constrânşi. O să daţi dovadă de creativitate, poate lucraţi într-o echipă care e entuziasmată de ceea ce face şi o să fie un elan constructiv, o să iasă ceva de calitate din mâinile voastre.


GEMENI – E o efervescență în sfera sentimentală şi-nseamnă că promit să se-aşeze nişte lucruri după ce veţi sta de vorbă şi-o să mai schimbaţi câte ceva în relaţie. Poate aveţi în pregătire un megaeveniment, poate vă căsătoriţi, sau e altă sărbătoare în familie şi aveţi multe lucruri de pus la punct până sâmbătă, duminică.
RAC – Poate v-aţi apucat de renovat casa, faceţi nişte îmbunătăţiri şi o să mai luaţi şi câte ceva pentru confortul alor voştri. O s-aveţi acces la nişte lucruri, informaţii care erau puse sub cheie şi o să vă folosească la ceva, să avansaţi la slujbă, să câştigaţi mai mulţi bani şi să aveţi mai multă încredere în voi.


LEU – O să ieşiţi cu grupul de prieteni să mai faceţi şi ce vă place, să jucaţi ceva pe teren de sport, să ascultaţi o muzică bună, diverse. Poate-o să aflaţi unde plecaţi în week-end, cu cine, şi faceţi tot posibilul să lăsaţi lucrurile în ordine atât la serviciu, cât şi acasă, asta ca să vă priască sejurul, să lăsaţi grijile-acasa.
FECIOARĂ – Poate v-aţi decis în privinţa proiectelor în care să vă implicaţi şi-or să vină şi banii care să vă ofere confort material şi psihic. O să câştigaţi mai mulţi bani, poate şi dintr-o colaborare, nu numai la serviciu, şi o să fie un profit în casă, vor fi nişte sume pe care le puteţi pune de-o parte pentru zile negre.


BALANŢA – Se poate să aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi să spuneţi clar şi răspicat ce vă doriţi de la această relaţie. O să semnaţi un contract care vă aduce stabilitate, şi o să fiţi mulţumiţi şi de banii pe care-i veţi primi – o să ţineţi, însă, la nişte condiţii care vreţi să vă fie respectate.
SCORPION – O să primiţi un ajutor substanţial din partea unor rude, sau prieteni care vin în vizită şi o să scăpaţi de nişte frustrări. E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să vă descurcaţi cu cheltuielile, practic, să vă fie mai uşor, c-aţi obosit să tot amânaţi unele plăti, achiziţii.


SĂGETĂTOR – Se anunţă un proiect particular şi în care o să puneţi suflet pentru că veţi face nişte lucruri de care se vor bucura nişte cunoscuţi ai voştri. O ieşire în lume v-ar pune în legătură cu nişte oameni care vă pot susţine în sfera afaceri şi o să interacţionaţi destul de bine pe o perioadă mai mare de timp.
CAPRICORN – Vi se propune ceva nou la serviciu şi să primiţi cu entuziasm acea activitate care poate fi rampa voastră de lansare şi să vă reinventaţi. Se pare c-o să investiţi nişte bani în casă, poate s-a deteriorat ceva sau e cazul să-nnoiți şi locuinţa, nu numai garderoba voastră şi o să puteţi plăti şi în rate.


VĂRSĂTOR – O invitaţie – de nerefuzat – la nişte prieteni care locuiesc în străinătate, ori poate prin ţară, pe undeva şi o să fixaţi dată întâlnirii şi durata vizitei. O s-aveţi de semnat nişte acte ca să-ncheiați o situaţie şi o să fie ceva tevatură că veţi face, probabil, mai multe drumuri şi veţi mai cere şi ajutorul unor cunoscuţi.
PEŞTI – E cineva care vă place şi tot încearcă să vă capteze atenţia, dar voi nu-l prea luaţi în serios – şi totuşi, poate iese ceva. Poate-o să luaţi mai mulţi bani decât v-aţi fi aşteptat şi o să le faceţi mici surprize alor voştri, să-i scoateţi în oraş, vă duceţi la un spectacol şi o să vă destindeţi cu toţii.