Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 Octombrie 2015

Horoscop zilnic, 5 octombrie 2015. Capricornii vor avea o intalnire de suflet, iar Balantele pot lua bani din urma.
Horoscop zilnic, 5 octombrie 2015, prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 5 si e bine s-avem curaj sa ne aparam drepturile.
Poate-a venit scadenta si trebuie sa dam si sa primim raspunsuri, sa reglam niste situatii care n-au voie sa continue in acelasi mod. Mercur e retrograd tocmai ca sa le-ndrepte.
Horoscop 2015 BERBEC – Se poate sa va faca un partener de afaceri o noua oferta de job si sa fie pe gustul vostru sa va dati acceptul. Sfera sentimentala e incarcata de accente si va puteti impaca zilele-astea cu cineva de care n-ati vrea in ruptul capului sa va despartiti sau apare cineva nou.

Horoscop 2015 TAUR – Poate va pregatiti de un botez, luati tot ce trebuie, dati telefoane sa-i anuntati pe prieteni si sa va confirme daca vin sau nu. Vi se propune ceva nou la serviciu si poate fi cea mai buna varianta din tot ce-ati primit pan-acum si sa-nsemne niste bani care v-ar umple niste goluri serioase.
Horoscop 2015 GEMENI – Poate veniti cu ceva nou, in relatia de cuplu, sa iesiti in fiecare week-end pe undeva, sau doar serile. Poate reinnoiti un abonament la o sala de sport, sa va dezmortiti, s-aveti un tonus mult mai bun, sa faceti treaba ca lumea.
Horoscop 2015 RAC – O suma de bani, nu stiti ce si pe care-o s-o cheltuiti in mare viteza c-apar tot felul de neprevazute. Vesti amestecate si o sa intrati intr-o stare de alerta ca sa rezolvati -rapid- problemele care au dat buzna peste voi – si chiar o sa fiti expeditivi.
Horoscop 2015 LEU – Poate faceti de pe-acum o rezervare pentru week-end, sa va duceti la relas, pe undeva sau in vizita la niste prieteni, chiar si in strainatate. Va-ngrijiti de scoala, a voastra, a copiilor, sunt niste lucruri de pus la punct si contra cronometru, sa puteti tine pasul cu ce se-ntimpla la cursuri.
Horoscop 2015 FECIOARA – Veti reusi sa achitati la timp toate datoriile ca sa nu fiti constransi sa platiti amenzi, ci sa cheltuiti banii cu familia. O sa va recapatati banii pe care refuza cineva sa vi-i dea, sau poate chiar n-avea de unde si o sa va redresati din punct de vedere financiar.

Horoscop 2015 BALANTA – Ati putea lua niste bani din urma si sa acoperiti cu ei urgentele, dupa care o sa va mai relaxati, din punct de vedere financiar. O sa va dati peste cap sa faceti rost de bani pentru cheltuielile casei, poate faceti aprovizionarea, sau va luati mobila noua, aparatura electrocasnica.
Horoscop 2015 SCORPION – Poate va scoate cineva la o plimbare, or fi si niste lucruri importante de discutat sau doar de exprimat niste sentimente. Parc-ar mai fi de umblat dupa niste acte pe care sa le atasati la un dosar, sa va puteti cumpara o casa, o masina, sa va duceti la un interviu pentru un loc de munca.
Horoscop 2015 SAGETATOR – O sa gasiti o modalitate, dintre cele mai placute de a va petrece timpul liber, sa va eliberati de stresul acumulat si de oboseala. V-ati putea atinge un obiectiv pentru care luptati de la inceputul anului si sa cistigati un premiu, sa obtineti o functie sau sa primiti jobul mult visat.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Intalnire de suflet, au ramas lucruri nerostite si mai aveti un ragaz de vreo patru zile sa le spuneti si sa va faceti intelesi. Intrevedere cu cineva care vrea sa lucrati impreuna si o sa mearga totul bine, cu conditia sa va dozati energia, c-o sa fie mult de munca si pe o durata mare de timp.
Horoscop 2015 VARSATOR – Poate va interesati de niste studii, vedeti ce puteti face cu ele, unde-o sa lucrati dupa ce le absolviti si asa mai departe. Program incarcat la serviciu, poate v-au ramas niste chestiuni de sapatamina trecuta neincheiate si o sa dati zor sa le dati tuturor de capat.
Horoscop 2015 PESTI – O sa va faceti curaj sa va spuneti un punct de vedere care sa fie spre binele relatiei voastre de cuplu, sa va-ntelegeti mult mai bine decat pan-acum. Ati putea face un pas inainte cu procesul pe rol, sa va dobinditi drepturile, sa vi se restituie banii, bunurile pe care altcineva a vrut sa si le insuseasca.

Sursa: http://stirileprotv.ro