Horoscop Azi 5 Mai  2016 May05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 Mai 2016

Horoscop 5 mai 2016. Balantele se muta in casa noua, iar Capricornii recupereaza o suma de bani.O zi a provocarilor. O sa apelam la resursele interioare, pe care sa le accesam imediat daca apar situatii neprevazute, trebuie sa luam decizii sau vrem sa dam drumul unor proiecte nou-noute. Vibratia zilei este 5 si e bine sa nu ne lipseasca curajul.

BERBEC – O invitatie la o cafea, la cinema, poate e un rendez vous care sa dezlege si un mister, sa puteti intelege niste lucruri care s-au petrecut de curand. E momentul sa-ncepeti un proiect care sa rodeasca frumos, sa v-aduca satisfactii materiale si spirituale si sa capatati o mai mare incredere in voi.
TAUR – E posibil sa recuperati acei bani pe care vi-i promisesera unii sau altii, dar se oprisera pe undeva din cine stie ce motive. O serie de lucruri care v-au tinut pe loc se rezolva si o sa va luati avant, sa incepeti cate ceva care sa va aduca profit sa fie pe gustul vostru, ca sa munciti fara efort..

GEMENI – Poate reveniti asupra deciziei si o sa renuntati la un proces de divort, la o confruntare la tribunal. Se pare ca o sa reluati un traseu birocratic sa faceti rost de toate aprobarile care v-ar propulsa in cariera sau v-ar aduce mai aproape de achizitionarea unei case, a unei masini.
RAC – Ati putea cumpara niste lucruri in rate pentru casa, pentru familie, ca sa nu vi se goleasca, dintr-o data, contul. O sa aveti o sumedenie de treburi de rezolvat si o sa intrati in priza sa nu ramaneti pe nicaieri cu restante, sa va achitati de tot ce-nseamna obligatii.

LEU – E bine sa fiti mai insistenti daca aveti de luat vreo semnatura, ca sa nu lasati lucrurile la voia intamplarii, acum cand e bine sa va puneti si voi amprenta. Se poate sa va tenteze cineva cu un job si e de analizat – in perspectiva – situatia, ca sa nu ajungeti la surmenaj daca veti lucra si in paralel cu serviciul.
FECIOARA – Se poate s-aveti mai mult noroc in dragoste si daca nu e nimeni, o sa apara, iar daca exista o sa devina si mai legata relatia. E posibil sa incasati mai multi bani de la serviciu si sa inceapa sa vina si din particular – din colaborari – niste sume care sa conteze la bugetul familiei.

BALANTA – Poate va interesati de-o casa, in care sa va mutati chiar si cu chirie, c-o fi sediu de firma sau ca sa locuiti acolo. S-ar putea sa umblati la banii de la rezerve sa cumparati ceva scump sau care-a aparut din senin si probabil n-o sa rezistati tentatiei sau or fi neprevazute – din cele obligatorii.
SCORPION – Se pune la cale un eveniment in care-o sa va implicati pentru ca – la mijloc – sunt oameni la care tineti. Se poate s-aveti de-a face cu sectorul administrativ, sa va-nscrieti in audienta, sa va cereti niste drepturi, sa luati semnaturi, aprobari, sa achitati taxe, impozite.

SAGETATOR – Aveti de gand sa plecati intr-o deplasare – poate va trimit sefii la o specializare, si o sa capatati un plus de experienta. O sa va convoace la o discutie niste parteneri de afaceri ca sa puneti la punct o strategie de lucru, sa va mearga si mai bine in cariera.
CAPRICORN – In relatia de cuplu au ramas niste aspecte neclare si daca nu gasiti un mod de exprimare, lucrurile vor degenera poate. O sa puteti recupera niste bani, poate si niste bunuri daca primiti o sentinta judecatoreasca in favoarea voastra si or sa se aseze cum trebuie niste lucruri.

VARSATOR – Poate luati in calcul si unele oferte de lucru daca vi se propune sa prelungiti un contract si voi n-ati prea vrea. Poate apelati la un notar ca sa va descurce o situatie incalcits si o sa legalizati actele care va tineau pe loc, sa nu deveniti proprietari sau independenti.
PESTI – E posibil sa apara cineva care sa va faca inima sa vibreze frumos si sa dati uitarii toata tristetea care pusese stapanire pe voi. O sa va ocupati de acele lucruri care au ramas nerezolvate si o sa faceti un efort sa lichidati restantele sa va permiteti si ceva nou si bun care sa v-aduca beneficii.
Horoscop Azi 5 Mai 2016