Horoscop Azi 5 Iunie 2017 Jun05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 Iunie 2017

Horoscop 5 iunie 2017. Sagetatorii fac o vizita importanta la doctor iar Gemenii ar putea relansa un proiect.O zi cu initiative. E bine sa-ncepem de luni, asa, sa facem lucrurile sa mearga, sa evolueze, ca sa ne bucuram de succese si in cariera si in viata personala, ca sa onoram vibratia 1, a acestui an.Cat despre vibratia zilei ea este 5 si ne insufla curaj sa dam drumul initiativelor.


Horoscop 2017 BERBEC – Poate luati o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu in privinta locuintei, pe care o puteti pastra sau o sa va mutati altundeva.
Horoscop 2017 TAUR – O sa vi se spuna daca va este aprobat proiectul care v-ar asigura banii de care-aveti nevoie ca sa va dezvoltati afacerile.


Horoscop 2017 GEMENI – Poate faceti o selectie de oameni care sa lucreze impreuna cu voi la un proiect care sa-nsemne o relansare, cel putin pentru voi daca nu si pentru ceilalti.
Horoscop 2017 RAC – E posibil sa luati parte la un evenimnet monden, o fi un spectacol, o prezentare, ceva la care sa va faca placere sa va duceti.


Horoscop 2017 LEU – Poate vine cineva pe la voi diseara si puneti la cale o escapada turistica pentru week-end-ul care vine.
Horoscop 2017 FECIOARA – Va puteti asocia cu o persoana care munceste mult ca si voi sa castigati bani frumosi pana la sfarsitul anului.


Horoscop 2017 BALANTA – O sa fiti prinsi cu tot felul de proiecte, dar sa nu va neglijati sanatatea, ci sa va duceti la un consult daca sesizati ca sunt probleme.
Horoscop 2017 SCORPION – Va invita cineva din strainatate sa-i faceti o vizita si o sa va pregatiti in acest sens, strangeti bani, va luati concediu.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Se pare c-o sa dati pe la doctor ca sa aflati care e cauza unui disconfort, c-aveti multa treaba si n-are cine sa v-ajute.
Horoscop 2017 CAPRICORN – O sa mai cumparati ceva nou pe-acasa, dar asta n-ar trebui sa va dea bugetul peste cap, c-o sa folositi banii din economii.


Horoscop 2017 VARSATOR – Poate angajati o firma sa va repare ceva pe-acasa ori sa va instaleze niste lucruri pe care le puteti cumpara si in rate.
Horoscop 2017 PESTI – E cineva care v-a ramas dator cu niste bani si s-ar putea sa vi-i dea, daca nu chiar azi, poate zilele-astea.