Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 Iulie 2017

Horoscop 5 iulie 2017. Fecioarele si-ar putea reface relatia iar Varsatorii fac o achizitie importanta.Rezolvari azi! Ar fi bine sa fim mai expliciti atunci cand cerem ceva ca sa se-nteleaga exact ce-avem nevoie, sa nu pierdem timpul si sa batem pasul pe loc.Vibratia zilei este 5 si daca dam dovada de curaj o sa ne putem asigura succesul in tot ce facem.


Horoscop 2017 BERBEC – Poate se anunta cineva in vizita zilele astea si o sa ramana o vreme, c-o sa vina fie cu treaba, fie in vacanta.
Horoscop 2017 TAUR – O sa lucrati mai bine in echipa , o sa va sporiti veniturile si veti iesi, poate, mai des la socializare cu acesti oameni, si in timpul liber.


Horoscop 2017 GEMENI – O s-aveti de dus munca de lamurire cu partenerul de cuplu ca sa plecati la munte, ori la mare, practic, sa va puneti de acord.
Horoscop 2017 RAC – Vi se propune ceva nou de lucru la serviciu si o sa va conformati, c-o sa fie un bun prilej sa cereti bani in plus.


Horoscop 2017 LEU – Ati putea semna un ultimul act fara de care nu va puteti angaja, sau sa ocupati un fotoliu de sef.
Horoscop 2017 FECIOARA – E posibil sa revina cineva care-a gresit si vrea sa va-mpacati, pentru ca relatia mai are potential.


Horoscop 2017 BALANTA – se poate sa vi se restituie niste bani, c-ati castigat un proces, ori s-a dovedit c-ati fost corecti intr-o anumita situatie de plata.l
Horoscop 2017 SCORPION – Poate puneti la cale o iesire cu familia la sfarsitul saptamanii si o sa va straduiti sa lasati toate lucrurile in ordine acasa.


Horoscop 2017 SAGETATOR – Se poate sa va angajati in proiecte noi si sa cereti ce-aveti nevoie ca sa mearga treaba cat mai bine si sa va impuneti punctul de vedere.
Horoscop 2017 CAPRICORN – Se poate sa primiti o invitatie la un eveniment monden, sa luati pulsul vietii sociale, sa gasiti ceva de spus si de facut in acel mediu.


Horoscop 2017 VARSATOR – Poate o sa cumparati niste lucruri in rate – ca sa va puneti casa la punct, o zugraviti, o renovati, reamenajati interiorul.
Horoscop 2017 PESTI – Se poate sa fiti indecisi cu privire la destinatia de vacanta, poate pentru ca e prea scump sejurul, sau nu va place sa zburati cu avionul.