Horoscop Azi 5 Iulie 2016 Jul05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 Iulie 2016

Horoscop 5 iulie 2016.Capricornii au noroc in dragoste, iar Taurii ar putea rezolva niste probleme cu sefii.Capricornii au noroc in dragoste, iar Taurii ar putea rezolva niste probleme cu sefii.Vibratia zilei este 5 si poate avem curaj sa spunem cu voce tare ce simtim cu adevarat.

Horoscop 2016 BERBEC – Incepe sa se contureze o relatie care sa va aduca implinire sufleteasca, sa va mearga bine in doi. Voi va puteti implica intr-o activitate extraprofesionala si o sa va suplimentati veniturile,o sa aveti bani de concediu si pentru alte lucruri.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa primiti o invitatie de plecat intr-o excursie in week-end si o sa va deconectati alaturi de prieteni. Poate o sa reluati o negociere cu sefii, ca ati descoperit niste hibe la actualul contract de munca si vreti sa reglati situatia.

Horoscop 2016 GEMENI – Se pare ca or sa se-adune bani din mai multe directii si o sa aveti cu ce sa achitati facturile, ratele, o sa fie un confort financiar. Program incarcat la serviciu, dar e posibil si dupa, or fi ceva mondenitati de la care n-ati vrea sa lipsiti, si o sa va descurcati cu toate cele.
Horoscop 2016 RAC – Va pot intra niste bani si o sa dati o raita pe la cumparaturi, faceti pregatiri pentru musafirul de diseara. Se pare c-o sa va treziti cu o surpriza placuta, vine cineva pe la voi, primiti ceva in dar sau aflati unde-o sa plecati in vacanta.

Horoscop 2016 LEU – O veste buna de la cineva de departe, din alta tara sau de prin alta localitate de pe la noi si-o sa va schimbati planurile de viata. O reusita, poate va angajati undeva, castigati bani, primiti un cadou, o recompensa pentru munca depusa in ultima vreme si o sa vreti sa prelungiti contractul.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa va faceti program cu fiinta iubita, poate iesiti la un film, o inghetata, important e sa fiti impreuna. Primiti ok-ul de la sefi ca puteti pleca in concediu sau ca sa rezolvati niste probleme de serviciu si-o sa plecati, probabil, in deplasare.

Horsocop 2016 BALANTA – Vi se pot returna niste bani sau sa luati un supliment salarial care sa va salveze dintr-o incurcatura, ca aveti de facut niste plati. Va pot reusi demersurile care tin de obtinerea unor bani, a unui credit si o sa va ocupati de treburile urgente ca sa nu ratati o sansa.
Horoscop 2016 SCORPION – Ati putea face rost de bani dintr-o sursa particulara si sa luati diverse lucruri pentru casa cu banii respectivi. O discutie intre patru ochi cu partenerul de viata v-ar ajuta sa puteti lua decizia corecta in privinta copiilor, poate-i trimiteti in tabara, in excursie.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O surpriza placuta din partea unei prietene, poate iesiti in oras la o cafea, un suc. Va straduiti din rasputeri, sa-i convingeti pe sefi, ca meritati mai mult, ca ar fi cazul sa va aprobe o marire de salariu, un bonus.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O situatie care tine de sfera sentimentala poate fi rezolvata si o sa va mearga mai bine in relatie.O sa va puneti de acord cu niste angajatori, sponsori, sa dati drumul unui proiect, sa dezvoltati si alte afaceri, sa va extindeti.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se poate sa simtiti mai multa caldura din partea fiintei iubite, poate abia acum apreciaza niste lucruri pe care le faceti. Pot veni bani de la serviciu sau poate va mai ajuta cineva, un parinte, o ruda, si-o sa faceti fata cheltuielilor, o sa mai puteti respira.
Horoscop 2016 PESTI – Relatia cu partenerul de cuplu devine mai stabila si o sa va ganditi probabil la legalizare si la un copil, vreti o familie. Va puteti relansa, poate noul proiect o sa va aduca vizibilitate in cadrul breslei, in societate si-o sa luati si bani.
Horoscop Azi 5 Iulie 2016