Horoscop Azi 5 Ianuarie 2019 Jan05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 Ianuarie 2019

Horoscop 5 ianuarie 2019. Zodia care astăzi ar putea primi o sumă neașteptată de bani.Horoscop 5 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi destul de bună. E bine să ne destăinuim celor apropiaţi, mai ales dacă avem ceva pe suflet.


BERBEC – O să treceţi poate şi pe la nişte prieteni care împart ajutoare celor care n-o duc prea bine şi-o să faceţi şi voi un serviciu benevol. E o ceremonie la care o s-ajungeţi, deşi mai aveţi şi altceva în program, c-aţi primit mai multe solicitări zilele astea de la cei pe care i-aţi ratat de sărbători.
TAUR – O problemă sentimentală mai scoate câte-o amintire de la naftalină şi o să vedeţi dacă vă-ntoarceţi la o dragoste mai veche. Se poate să deveniţi sufletul unui eveniment, să vă ocupaţi şi de anumite aspecte la care vă pricepeţi şi o să aveţi şi un cuvânt de spus, s-aveţi momentul vostru de glorie.


GEMENI – Se poate să aflaţi despre un job la care-o să vă duceţi dacă sunteţi în căutarea unui salariu mai bun. E posibil să primiţi nişte bani sau să vă invite cineva la masa pe cheltuiala acestei persoane şi să vă facă plăcere c-aveţi unde ieşi diseară şi cu cine.
RAC – Poate-i faceţi o vizita unei persoane care a fost bolnavă, o fi în convalescenţă şi o să vă rămână timp şi pentru o ieşire cu prietenii. Întrevedere cu cineva care v-a lipsit şi o să refaceţi acele fire nevăzute care leagă doi oameni când au multe în comun şi relaţia poate continua frumos.


LEU – Program cu de toate, vă ocupaţi şi de ai voştri, vă duceţi şi la-ntalnire cu prietenii sau plecaţi în excursie. O să puteţi afla ce n-a mers într-o relaţie şi ce e de făcut ca să convieţuiţi în cei mai buni termeni – staţi de vorbă, vă faceţi confesiuni şi nu lăsaţi nimic la voia-ntamplarii.
FECIOARĂ – Cineva îşi face curaj să vă abordeze şi e posibil să se nască o idilă, dar în ritm propriu, nu aşa cum v-aţi aştepta. Se poate să vă duceţi la un botez sau la o zi aniversară, poate să fie un moment important în viaţa cuiva apropiat şi o să vă bucuraţi să fiţi de față.


BALANŢA – O să cheltuiţi din banii puşi deoparte atât cât e nevoie ca să luaţi un cadou cuiva care se căsătoreşte sau îşi serbează ziua de naştere. V-au rămas câteva persoane pe care vreţi să le revedeţi şi o să vă faceţi timp, ca să nu treacă ziua şi să rataţi ocazia, c-aveţi altele de făcut mâine.
SCORPION – Poate faceţi un consiliu de familie să stabiliţi unde şi dacă vă mutaţi să fiţi mai aproape de părinţi, de serviciu, sau de şcoală. E cineva la care ţineţi şi poate va trebui să bateţi cale lungă până în oraşul în care locuieşte să vă vedeţi şi poate rămâneţi şi peste noapte.


SĂGETĂTOR – O să primiţi vizita cuiva, dar dacă sunteţi dornici de plimbare o să vă daţi întâlnire în oraş, la un restaurant, o cafenea să mai vedeţi şi lume. Un eveniment care să reunească toată familia vă pune într-o alertă plăcută, să vă ocupaţi de tot felul de lucruri ca să iasă bine.
CAPRICORN – O prezenţă cu totul neaşteptată, vi se face vreo declaraţie de dragoste sau e doar o invitaţie în oraş, la cafea, la cină. Vă caută nişte prieteni care dau o petrecere, poate fi un eveniment cu pretenţii, o nuntă, o gală, şi să nu treceţi neobservaţi pe-acolo.


VĂRSĂTOR – Poate daţi o fugă la rudele pe care nu le-aţi putut vedea de sărbători şi o să vă bucuraţi de veştile bune şi aveţi de făcut şi voi nişte anunţuri. Pe voi vă convoacă nişte cunoscuţi să luaţi parte la o întrecere – pe pârtie, pe gheaţă, într-o sală de sport, să descărcaţi adrenalina, mă rog, surplusul.
PEŞTI – Invitaţie de onoare la fini, la naşi, e o reuniune cu bucurie, poate s-a întors cineva de pe unde a fost plecat şi sărbătoriţi. Voi o să le atrageţi atenţia unor oameni cu ceea ce lucraţi şi o să căpătaţi un plus de prestigiu şi vizaţi un loc mai sus pe scara ierarhică, pentru c-aveţi resurse cât cuprinde.