Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 Ianuarie 2016

Scorpionii se pregatesc de un eveniment important, Fecioarele incep o noua etapa profesionala.Vesti amestecate azi. O sa aflam care a fost cauza unor situatii care ne-au pricinuit suparare sau tristete se lamuresc niste lucruri, ca sa putem merge mai departe.Vibratia zilei este 5 si e bine s-avem curaj sa privim un adevar in fata.

BERBEC
Or sa va caute prietenii sa plecati undeva la sfarsitul saptamanii sau cand veti avea un timp liber comun. Se poate sa-ncepeti lucrul la un proiect care sa v-aduca bani, sa va luati o casa ori o masina, si sa va bucuratisi de admiratia celor din jur, a colegilor de breasla.

TAUR
E bine sa luptati pentru armonia din familie si sa evitati orice discutie despre bani, datorii, rate la banca – poate reusiti. Intalnire importanta, poate e vorba despre un contract pe care urmeaza sa-l semnati, cu niste negocieri prealabile ca sa va puneti de acord cu partenerii de afaceri, cu angajatorii.
GEMENI
Se poate sa continuati niste demersuri ca sa luati o semnatura, sa primiti bani, aprobari, diverse. Poate-si face aparitia si acea persoana pe care-ati asteptat-o de sarbatori, dar e bine ca va vedeti macar acum, si ca o sa faceti tot posibilul sa pastrati legatura – mai stransa.
RAC
Poate o sa luati parte la o manifestare cu public, o fi ceva festiv, bun prilej sa va puneti si voi in valoare. O sa reglati situatia financiara, sa faceti rost de bani sa luati ce va trebuie pentru casa, poate apar niste urgente care “inghit” o suma, oarecare, de bani.
LEU
Poate vine cineva pe la voi diseara si o sa va prinda bine sa schimbati impresii despre cum ati petrecut de Craciun, An Nou. Se poate sa luati acei bani promisi la sfarsitul anului si sa va faceti planuri pentru week-end, sa iesiti pe undeva daca nu in afara orasului, macar la un restaurant cu ai vostri.
FECIOARA
O sa dati de niste reduceri pe la magazine si o sa va-ndurati sa cheltuiti din banii pusi de-o parte, ca sa nu se simta. E posibil sa-ncepeti o noua etapa in viata profesionala si o sa fiti incantati de rezultate si mai ales de banii pe care o sa-i luati.

BALANTA
Se poate sa se nasca un copilas, in familia voastra si sa va schimbati modul de viata, dar o sa fie toata lumea fericita. Poate revine o oferta de colaborare si daca o s-aveti o bruma de timp ca sa munciti in plus si-aveti si nevoie de bani o sa acceptati provocarea.
SCORPION
Poate faceti convocarea pentru un eveniment care va avea loc cat de curand, o nunta, un botez, o aniversare, onomastica. Noutati – apar niste bani despre care nu banuiati nimic, primiti un accept care o sa va deschida noi perspective in profesie, si poate e vorba si despre strainatate.
SAGETATOR
Se poate sa vi se dea ceva in plus de lucru la serviciu si sa luati si bani, vedeti cum negociati. Se poate sa duceti munca de lamurire cu colegii, sa dati drumul unui proiect care sa v-aduca aprecieri din partea beneficiarilor sau sa le cereti sefilor ce v-au promis.
CAPRICORN
E posibil sa reziliati un contract si sa semnati un altul sa va asigurati venituri suplimentare, daca nu unul si bun. O s-aveti parte de niste castiguri, dar e posibil s-apara si cheltuieli suplimentare, tot felul de lucruri pe care ati vrut sa vi le luati de anul trecut.

VARSATOR
Ati putea obtine niste avantaje, pot fi bani, inlesniri, ca sa treceti in alt an de studiu, la alta specializare sau in alt departament – la serviciu. Se-anunta o perioada incarcata, probabil stiati din decembrie c-o sa v-apucati serios de treaba, ca sa dati concurs – poate – pentru un fotoliu de sef.
PESTI
Se poate s-aveti multe drumuri de facut, poate umblati dupa banii pe care nu i-ati putut recupera luna trecuta. V-ati putea crea o relatie mai buna cu sefii si sa veniti cu idei de facut performanta la serviciu sau in cadrul afacerilor particulare – poate fi ceva nou si bun.

Sursa: http://stirileprotv.ro