Horoscop Azi 5 August 2018 Aug05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 August 2018

Horoscop 5 august 2018. Nativii din zodia Săgetător ar putea da startul unei relații amoroase.Se pare c-or să ne priască întâlnirile cu cei dragi, o masă bună, un desert, o îmbrăţişare poate face mai mult decât o mie de cuvinte.Vibraţia zilei este 5 şi n-o să lipsească elementul surpriză.

BERBEC: O să vă puteţi distra, să vă repeziţi şi-ntr-o staţiune de agrement, sau în oraşul vecin, cu prietenii, cu fiinţa iubită la un prânz, o cafea.
TAUR: Se poate să vină cineva după o lungă absenţă şi o să daţi uitării certurile, supărarea şi o să puteţi continua relaţia c-aveţi un mare sponsor pe Jupiter.

GEMENI: Poate faceţi o reuniune de familie în loc să plecaţi într-o vizită, că s-au adunat câteva subiecte pe care vreţi să le dezbateţi la o cafea, un fursec.
RAC: Se poate să daţi o fugă la un frate, o soră, să luaţi o gură de aer, să mai povestiţi de-ale voastre şi să vedeţi cum vă puteţi fi de ajutor unii, altora.

LEU: O să vă caute la un telefon, poate chiar vine la voi, în funcţie şi de programul vostru, acea persoană pe care trebuia s-o întâlniţi mai demult şi poate-ncepeți o relaţie de cuplu.
FECIOARĂ: Se poate să faceţi o trataţie la voi acasă şi o să petreceţi câteva ore bune în compania prietenilor, o să aflaţi şi nişte noutăţi care vă pot influenţa cariera.

BALANŢĂ: Un dus întors prin împrejurimi v-ar mai spăla gândurile, v-ar scăpa de angoase şi v-ar aduce un plus de bună dispoziţie s-aveţi chef de treabă de mâine-n colo.
SCORPION: O s-apară cineva la care nu v-aşteptaţi deloc şi poate viaţa voastră o s-o ia într-o altă direcţie, să construiţi ceva care să fie pe sufletul vostru.

SĂGETĂTOR: Insistă cineva să vă vedeţi şi dacă simţiţi şi voi o chemare interioară, poate fi o şansă de a vă reface viaţa de cuplu, de a fi şi voi fericiţi.
CAPRICORN: E o răscolire sufletească de care-aţi putea scăpa dacă-i cunoaşteţi sursă şi staţi de vorbă cu persoana care v-a cauzat-o şi eliminați una câte una problemele.

VĂRSĂTOR: Se poate să vi se confirme o aprobare, o sumă de bani şi o să puneţi în practică de mâine un plan de lucru, o strategie de a avansa în carieră.
PEŞTI: Poate vă duceți la o nuntă, o festivitate de premire, se sărbătoreşte ceva şi vă puteţi deplasa într-acolo, mai ales dac-aţi fost anunţaţi din timp.