Horoscop Azi 5 August 2017 Aug05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 August 2017

O să dăm de cineva pe care credeam că l-am pierdut, o să primim un răspuns când nu mai sperăm să-l aflăm vreodată şi nişte lucruri or să se-aşeze în matcă lor. Vibraţia zilei este 5 şi o s-avem curaj să-l privim în ochi pe acel om care ne spune un adevăr.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August – BERBEC
Poate va duceţi în vizită la rudele apropiate, o fi vreun eveniment în familie şi o să petreceţi câteva ore alături de oameni care sunt pe sufletul vostru.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August – TAUR
O să va alăturaţi unor prieteni şi veţi merge împreună la malul marii sau într-o staţiune turistică de prin ţară să va relaxaţi, să leneviţi la soare, la umbră.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August – GEMENI
Întâlniri emoţionante cu un prilej festiv, o să va faceţi timp să treceţi pe la toţi cei care au nevoie de o vorbă bună de la voi şi de un sentiment.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August -RAC
Poate pregătiţi ceva delicios şi va chemaţi rudele să va bucuraţi de o veste bună, un anunţ de logodnă, căsătorie sau de o reuşită la un examen.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August -LEU
Aveţi chef de plimbare, să plecaţi într-o escapadă turistică şi să va-ntoarceti mâine seară, dacă aranjaţi pe undeva, pe traseu, cazarea.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August -FECIOARA
Sunteţi dispuşi să cheltuiţi nişte bani că să ieşiţi la cafea, la plimbare cu prietenii după ce va achitaţi de îndatoririle casnice.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August -BALANŢĂ
O să aflaţi nişte noutăţi incitante cu prilejul unor mondenităţi şi o să ştiţi cu cine să va asociaţi în vederea unei afaceri profitabile.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August -SCORPION
Se pare c-o să mai ieşiţi şi voi din carapace să legaţi noi prietenii, să va bucuraţi de respectul şi admiraţia celor pe care-i credeaţi indiferenţi față de voi.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August -SĂGETĂTOR
Aţi putea da o fugă la cei care v-aşteaptă la o zi de naştere, o cununie religioasă, e o ceremonie la acre o să vreţi să fiţi şi voi de față
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August -CAPRICORN
Poate faceţi cunoştinţă cu cineva alături de care simţiţi că viaţă merită trăită şi o să va meargă mult mai bine decât în ultimii azi, o să realizaţi asta.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August -VĂRSĂTOR
O să va daţi întâlnire cu nişte prieteni, să vizitaţi nişte locuri pe unde n-aţi mai trecut, poate va faceţi şi alţi prieteni, c-aveţi vocaţie pentru prietenie.
Horoscop Neti Sandu Zilnic 4 August -PEŞTI
Se anunţă o petrecere cu numeroşi invitaţi sau poate faceţi doar o trataţie la voi acasă, dacă nu va fi undeva, la un restaurant, ceva e de sărbătorit, cu bucurie!