Horoscop Azi 5 Aprilie 2018 Apr05

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 5 Aprilie 2018

Horoscop 5 aprilie 2018. Zodia care va anunța de sărbători că se va căsători.E Joia mare, putem face multe lucruri bune şi pentru sufletul nostru şi pentru binele altora şi să fim în ton cu această joi a patimilor.Vibraţia zilei este 5 şi să ne călcăm pe orgoliu ca să salvăm o relaţie.

BERBEC – Un gest de simpatie, de dragoste din partea unei persoane cu care o să vă-ntâlniţi după orele de program, şi viaţa sentimentală poate lua alt curs, unul fericit. Câştiguri, pot fi bani din urmă şi să însemne enorm pentru voi că o să cumpăraţi şi alimente şi cadouri ca să fie masa bogată de sărbători.
TAUR – E posibil să primiţi fie bani, fie nişte bonuri valorice, sau chiar produse care să vă recompenseze un efort, o muncă, sau or fi cadou de Paşte. O revedere cu nişte posibili parteneri de afaceri şi poate puneţi la cale un proiect pe care să-l lansaţi la apă după Paşte, dacă lucrurile se mişca în sensul dorit de voi.

GEMENI – Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi decizia finală o puteţi lăsa pentru după sărbători. Se poate să vă fie aprobată o cerere de credit, sau de salariu în avans şi o s-aveţi suma necesară unor cumpărături en gros, c-aveţi musafiri zilele astea, de sărbători.
RAC – Un posibil surplus salarial, o recompensă pentru munca depusă în ultima vreme şi intră în calcul şi câştigul din colaborări. Aveţi ceva important de rezolvat, poate e un concurs, un meci, un examen la şcoală, ori este vorba despre legalizarea unui act şi o să se-ncheie totul cu succes.

LEU – Poate vă gândiţi să vă mai luaţi încă un serviciu măcar pe o perioadă limitată de timp să vă puteţi descurca mai bine cu cheltuielile. Vă mobilizaţi rapid, să rezolvaţi problemele familiei, să le faceţi pe plac, mai ales acum de sărbători, în special copiilor, dar o să primiţi şi voi semne de apreciere din partea lor.
FECIOARĂ – Relaţia sentimentală devine mai intensă, iar cei singuri îşi vor întâlni şi ei perechea cât de curând. Aţi putea deveni proprietari şi să începeţi o viaţă nouă, să vă aşezaţi la casa voastră, o să deveniţi părinţi, oricum, se vor schimba nişte lucruri care să v-aducă mulţumire sufletească.

BALANŢĂ – Din banii puşi de-o parte o să luaţi un cadou cu care vreţi să-l impresionaţi pe partener, să-i faceţi o surpriză de Paşte. O să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi o să faceţi şi un anunţ în zilele de sărbătoare, poate chiar în noaptea de Înviere – că vă căsătoriţi.
SCORPION – Cineva din străinătate va căuta şi poate vă cheamă acolo în vizită, dacă nu poate veni la voi, stabiliţi cum vă vedeţi. Se pare c-o să cădeţi la o înţelegere cu rudele cu care oţi fi avut de împărţit o proprietate şi e de presupus c-o să renunţaţi la un proces, dacă ajunseserăţi pân-acolo.

SĂGETĂTOR – Se poate să primiţi un cadou, să vă scoată cineva la o plimbare, la un spectacol, e un eveniment care să vă remonteze. Vă pot intra banii din salariu, dar şi alte sume pe care le-aşteptaţi mai demult şi o să vă faceţi planuri pentru cumpărături şi restul obligaţiilor de tot felul.
CAPRICORN – E posibil să primiţi o invitaţie specială pentru una din zilele de weekend la un eveniment festiv şi care o să vă pună în relaţie cu nişte oameni deosebiţi. Pare să fie o zi încărcată, e de lucru la serviciu, aveţi multe de făcut şi pe-acasă şi poate vă pregătiţi şi de plecare, dacă veţi petrece sărbătorile la rude, la prieteni.

VĂRSĂTOR – Se poate să mai luaţi şi câte ceva pentru casă, în afară de mâncare, să redecorați frumos interiorul zilele astea. Dacă nu vă presează cu răspunsul un angajator, îl puteţi amâna până spre jumătatea lunii, ca să nu mai fie mercur retrograd când o să semnaţi contractul.
PEŞTI – E cineva care va susţine în tot ce faceţi şi o să-i întoarceţi şi voi gestul cât de curând. Poate faceţi un drum la bancă să cereţi amânarea unei rate sau să cereţi o altă înlesnire, să treceţi cu bine de sărbători, după care o să vedeţi voi cum vă descurcaţi.