Horoscop Azi 4 Octombrie 2017 Oct04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Octombrie 2017

Horoscop 4 octombrie 2017. Fecioarele își îmbunătățesc relația de cuplu.Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Reuşite azi. O s-avem răbdare, metodă, spirit de observaţie şi măsura în toate că să ajungem la succesul pe care ni-l dorim, că uşor n-o să fie!Vibraţia zilei este 4 şi o să fim, poate, mai pragmatici atunci când o să luăm o decizie.


BERBEC – Se poate să faceţi cunoştinţă cu diferite persoane care or să facă parte din viaţa voastră – la o petrecere, undeva, după serviciu. O atmosferă mai destinsa, la serviciu, şi totuşi e activitate intensă, şi se poate să câştigaţi şi mai mulţi bani, în perioada asta, şi s-aveţi de cheltuială.
TAUR – Poate rezolvaţi nişte probleme legate de copii, şi o să-i daţi la creşă, la grădiniţă, la nişte cursuri speciale, ori le găsiţi o bonă. Aveţi chef de treabă şi chiar o să fie nevoie c-ar fi ceva nou de făcut la serviciu şi n-ar fi exclus nici acasă să nu fiţi scutiţi de treabă, zilele – astea, nu numai azi.


GEMENI – O să vă caute cineva care se simte atras de voi şi vrea să vă vedeţi mai des ca să-şi dea seama dacă există compatibilitate între voi, sau nu. Poate va-ngrijiti mai mult de voi, vă faceţi abonament la o sală de sport, la piscină, la cosmetică, masaj şi alte proceduri care să v-ajute să fiţi fresh, revigoraţi.
RAC – Veţi apela la fondurile de rezerva că să plătiţi, chiar şi în rate mobilă pentru casa, ori un frigider, un televizor, ce-aveţi nevoie. O să vă faceţi timp să ieşiţi cu colegii, cu prietenii, să şi lucraţi la ceva împreună şi să vă destindeţi, să ieşiţi la o terasă, vă duceţi la un film, la un spectacol, un concert.


LEU – Poate-ati stabilit, deja, unde plecaţi în week-end, cu cine, pentru câte nopţi, cu ce agenţie de turism – pare să fie totul aranjat. Vă aflaţi într-o perioadă febrilă – din punct de vedere intelectual şi o să aveţi rezultate speciale la şcoală, la testele pentru interviu, angajare, sau poate sunteţi autodidacţi.
FECIOARĂ – Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie mai bună, sudata, cu mai puţine reproşuri, să fiţi şi voi fericiţi. O să vă mai gândiţi, mai negociaţi până să daţi verdictul în cazul semnării unui contract, ca să fiţi siguri c-aţi ales ce e cel mai bun pentru voi, şi ai voştri, bineînţeles.


BALANŢĂ – Întâlnire cu cineva care-şi doreşte să fiţi împreună şi dacă-i împărtăşiţi sentimentele o să-i daţi o veste bună. Se-ntâmplă tot felul de lucruri noi care să vă suscite interesul, să v-ajute să avansaţi la slujbă, la şcoală, să fie un succes neaşteptat.
SCORPION – E posibil să vi se ceară ajutorul, vreun prieten se afla în impas şi o să faceţi tot ce vă sta în putinţă să-l scoateţi din încurcătură. O să cheltuiţi nişte bani pentru c-or s-apara situaţii ieşite din nota obişnuită şi o să achitaţi taxe, facturi, să nu rămâneţi datori nimănui.


SĂGETĂTOR – Or să apară nişte beneficii de imagine şi o să profitaţi de-aici încolo de o astfel de situaţie şi începeţi o afacere, vă relansaţi în carieră. Poate ieşiţi cu grupul de prieteni la o plimbare, faceţi un pic de sport, va-ndeletniciti cu activităţile preferate şi o să fie o efervescentă, o să vă destindeţi.
CAPRICORN – Se poate să vă invite cineva la un spectacol, la o recepţie, să luaţi masa în oraş, c-aveţi ceva de sărbătorit. Vi se propune ceva nou de lucru, poate fi în paralel cu serviciul şi o să găsiţi parteneri de afaceri, sponsori, se vor găsi oameni care să vă susţină proiectele.


VĂRSĂTOR – O să vă invite cineva să vă petreceţi week-end-ul în altă localitate, poate în străinătate şi să vă prindă bine o escapadă turistică. O să primiţi o aprobare, să vă luaţi casă, maşina, un concediu, poate, sau să vindeţi ceva la care aţi lucrat de o bună bucată de vreme şi să rezolvaţi mai multe treburi deodată.
PEŞTI – Or să vă reuşească demersurile care ţin de bani şi o să vă asiguraţi un cont de rezervă, să nu mai daţi din colţ în colţ dacă se-ntâmplă ceva. Se poate să scoateţi nişte bani din buzunar ca să evitaţi o amendă, să vă achitaţi urgent de nişte obligaţii şi să treceţi şi pe la doctor dacă sunt ceva probleme de sănătate.