Horoscop Azi 4 Noiembrie 2018 Nov04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Noiembrie 2018

Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă.O zi reuşită. O să trecem uşor peste micile disensiuni pe care le-avem ba cu unul,ba cu altul şi o să fim într-o armonie şi cu noi înşine.Vibraţia zilei este 4 şi o să ţinem la bună dispoziţie alor noştri.


Horoscop 2018 BERBEC – Poate-şi amâna sosirea cineva care şi-a aruncat mai demult buzduganul şi-a zis că vine, şi tot nu poate veni.
Horoscop 2018 TAUR – Încă mai sunt şanse să-ntâlniţi pe cineva care o să-şi dorească să trăiţi împreună şi să vă căsătoriţi – e an special de mariaj.


Horoscop 2018 GEMENI – Poate vă duceţi la un botez, o cununie religioasă, e ceva să vă creeze bună dispoziţie şi să vă remonteze emoţional.
Horoscop 2018 RAC – O să vă străduiţi să faceţi o economie la bani, dar n-o să reuşiţi probabil, decât parţial, c-apar lucruri obligatorii de plătit.


Horoscop 2018 LEU – O să ieşiţi la plimbare, la cafea cu prietenii şi mai puneţi ţară la cale, vă implicaţi, poate, în nişte activităţi de grup.
Horoscop 2018 FECIOARĂ – Poate acceptaţi invitaţia la o masă cu bunătăţi de sezon, must, pastramă, dulceţuri, şi alte preparate oferite de prieteni.


Horoscop 2018 BALANŢA – Poate vă duceţi într-un parc de agrement, să se distreze şi copiii, şi voi cu ei!
Horoscop 2018 SCORPION – Se poate să schimbaţi traseul, poate şi anturajul cu care plecaţi în excursie e diferit şi o să fie, totuşi, o alegere bună.


Horoscop 2018 SĂGETĂTOR – Oameni tineri în jurul vostru, poate va face curte cineva care vede în voi persoana ideală pentru un cuplu.
Horoscop 2018 CAPRICORN – O s-aveţi prilejul să reparaţi o relaţie care scârţâia de o vreme şi cu duhul blândeţii se pot remedia nişte aspecte.


Horoscop 2018 VĂRSĂTOR – E posibil să vină un musafir de la drum şi să vă-ntâlniţi în oraş, dacă e doar în trecere, şi să vă bucuraţi de această revedere.
Horoscop 2018 PEŞTI – E cineva care s-ar putea să vă dezamăgească pentru că nu şi-a respectat o promisiune, şi o s-aveţi o discuţie, posibil fără mari reproşuri.