Horoscop Azi 4 Noiembrie 2017 Nov04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Noiembrie 2017

Horoscop 4 noiembrie 2017. Zodia care va sărbători fiindcă a câștigat un titlu.O s-avem multe de spus și de făcut că să-i mulțumim pe toți care au așteptări de la noi și o să ne pese și de noi, să ne odihnim, să ne distrăm, câte puțin din fiecare.Vibratia zilei este 4 și o să ținem cont și de ai noștri atunci când o să ne-alegem programul acestei zile.


BERBEC – E posibil să vi se facă cunoștință, la un party, într-un grup, cu cineva care să va placă și să vreți să ieșiți, separat, să aflați noutăți unul despre celalalt. E momentul s-aveți o discuție deschisă cu partenerul de cuplu, poate vă aflați la început de drum și o să eliminați discuțiile în contradictoriu, o să fie acalmie să puteți fi fericiti.
TAUR – O să lăsați orice jenă la o parte și o să-l întrebați pe partener, viitor, actual, ce gânduri are cu voi, că să știți cum stati. Lucruri pe care demult voiați să le faceți sau să le spuneți se vor întâmplă în decursul acestei zile, dar se poate și mâine, dacă se va găsi conjunctură potrivită, o să vedeti.


GEMENI – Munca în gospodărie o să fie una dintre metodele cu care să combateți stresul, să descărcați tensiunile acumulate, să vă revigorati. O să vă implicați serios în pregătirile unei petreceri de cununie religioasă, de botez și o să vă placă felul în care-o să va descurcați, o să iasă totul la mare arta.
RAC – Se poate să vă duceți la o petrecere de copii, poate fi și un botez sau o tăiere de moț, un majorat, orice de care să vă duceți cu tot dragul. O să nimeriți un anturaj pe gustul vostru, fie că plecați într-o excursie, fie vă duceți la o aniversare, va fi o plăcere să socializați, să schimbați impresii cu oameni mai noi, mai vechi.


LEU – Poate vă invită niște prieteni la ei acasă și dacă locuiesc în alt oraș o să bateți drumul pan-acolo la un grătar, un must, o pastramă. E o petrecere cu fast la care ați vrea să ajungeți, chit că e departe de casă, va fi în stilul vostru și oamenii pe care-i veți cunoaște or să rămână în cercul vostru de prieteni fideli.
FECIOARĂ – E posibil să vă cheme pe la ele niște rude apropiate și să dați o fugă, cu mare drag, în alt colț de țară, pentru că va duceți cu tot sufletul. O să fiți înconjurați de prieteni care se bucură de un succes, poate se căsătoresc, își botează copilașul, e o efervescență în grupul de prieteni și o să va prindă bine să ieșiți impreuna.


BALANȚĂ – O să cheltuiți niște bani ca să le faceți o surpriză plăcută alor voștri, să ieșiți într-o plimbare, în excursie de o zi, două, în funcție de timp și bani. Se poate să vă consultați cu familia în privința unui contract pe care vi se cere să-l semnați luni, marți, și dacă ai voștri sunt de acord să-ntârziați acasă, o să vă dați acceptul.
SCORPION – Poate vă duceți la un mega eveniment și o să fie o atmosfera incendiară, care s-ar putea să vă placă, să vă “rupă” de treburile cotidiene. Întâlnire cu cineva care vrea să vă spună ce-a hotărât și dacă și voi o să fiți de acord veți merge mai departe cu relația, e ceva care va afectează direct.


SĂGETATOR – Ați putea pleca într-o excursie dacă n-aveți niște obligații de familie care să vă rețină pe-acasă și o să vă încărcați frumos bateriile. Poate vă faceți program cu familia, aveți treburi casnice, la care să puneți cu toții umărul și o să va faceți timp și pentru o plimbare, o ieșire la cafea diseară, cu prietenii sau în doi.
CAPRICORN – Poate vă duceți la un botez și-o să cunoașteți niște persoane care vă pot întinde o mâna de ajutor la nevoie. Sfera sentimentală e efervescență și puteți îndrăzni să ieșiți în oraș cu cineva care vrea să testeze compatibilitatea, să știe dacă aveți șanse într-o relație sau nu.


VĂRSATOR – Se pare c-o să primiți câteva invitații la evenimente festive și dacă faceți un tur de forță, s-ar putea să le bifați pe toate până la noapte. Poate ajungeți la mai multe întruniri amicale, vă cheamă în vizită niște prieteni și o să vă bucurați de schimbul de idei, pentru că de-aici poate ieși o afacere.
PEȘTI – Poate-aveți o sărbătoare în familie sau pur și simplu luați masă împreună cu frații, surorile, cu nepoții cu care aveți de gând să vă vedeți mai des. Se poate să vă dați întâlnire cu colegii, o fi un team building sau e o sărbătoare, ați câștigat un titlu și o să chefuiti până noaptea târziu, dacă vă țin “curelele”.