Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Martie 2016

Horoscop zilnic, 4 martie 2016. Leii au o discutie intre patru ochi cu persoana iubita, iar Fecioarele pot obtine o promovare. Recuperari azi. O sa putem indrepta acele situatii care ne-au dat mult de furca si sa avem succes, sa lichidam problemele din trecut ca sa-ncepem o viata noua, care sa ne ofere satisfactii.Vibratia zilei este 4 si vom munci de zor sa le asiguram alor nostri tot ce au nevoie.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa va atraga atentia cineva, dintr-un grup cu care plecati intr-o excursie si poate schimbati numarul de telefon, adresa de e-mail, sa pastrati legatura. Poate le dati o mana de ajutor unor prieteni care dau o petrecere cu multi invitati si o sa faceti tot ce va pricepeti, sa le usurati munca.
Horoscop 2016 TAUR – Poate plecati din localitate sa le faceti o vizita unor prieteni care sarbatoresc ceva sau v-asteapta la un gratar. E posibil sa reluati o indeletnicire de timp liber care v-ajuta sa va deconectati, sa relationati cu diversi cunoscuti pe care-i intalniti numai in varianta asta.

Horoscop 2016 GEMENI – Va ingrijiti si de voi, sa recuperati prin somn orele de munca prelungita, sa va odihniti, sa va duceti la film, la o piesa de teatru. O suma de bani dintr-o sursa colaterala v-ar scapa dintr-o incurcatura financiara si-ati mai respira cat de cat, v-ati putea deplasa cu mai multa usurinta.
Horoscop 2016 RAC – O iesire in doi, ar aduce liniste si pace in cuplu si n-ar mai conta cat de greu o fi la serviciu. Va faceti timp sa iesiti pe la mondenitati, poate intr-un city break pe undeva, in strainatate, va puteti duce oriunde, numai sa va eliberati de tensiuni.

Horoscop 2016 LEU – E de lamurit un aspect care tine de viata de cuplu si o sa discutati intre patru ochi cu perechea conjugala sa puneti lucrurile la punct. E posibil sa incasati niste bani care v-ar permite o escapada turistica, prilej cu care ati revedea niste buni prieteni si v-ati distra.
Horoscop 2016 FECIOARA – O problema de sanatate se poate rezolva si o sa va recapatati tonusul, o sa munciti cu mai mult spor. Foarte posibil sa aveti o noua provocare la serviciu si o sa va mulati pe cerintele sefilor, in stilul vostru caracteristic, si poate va urma o promovare.

Horoscop 2016 BALANTA – E posibil sa bateti palma pentru o afacere, sa-ncepeti ceva care sa va reprezinte si sa fie un succes. Se poate sa aiba loc o sedinta, o negociere si sa obtineti ce ati cerut mai demult si or sa vi se deschida noi perspective care sa va ofere alt statut.
Horoscop 2016 SCORPION – Intalnire cu cineva care va fi alaturi de voi intr-o afacere, o colaborare, si o sa va puneti de acord in toate privintele. E posibil sa primiti o suma importanta de bani, poate fi un credit pe care l-ati cerut la inceputul anului, si o sa va puteti lua casa, masina, sa va casatoriti.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Vi se poate legaliza un act sa deveniti proprietari, sa va angajati, poate, undeva sau sa urmati niste cursuri speciale. Se definitiveaza o situatie si o sa puteti incepe o viata noua, sa primiti banii, functia pe care le meritati, sa locuiti intr-o casa mai spatioasa.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa va puneti de acord cu fiinta iubita in privinta destinatiei de weekend si faceti rezervarile, adunati provizii, daca alegeti o varianta economicoasa. Un proiect nou, incitant, la serviciu, si poate fi mai mult de lucru, vor fi si bani, ramane sa negociati cum trebuie contractul.

Horoscop 2016 VARSATOR – E posibil sa fiti preferatii sefilor pentru o functie si sa ocupati un loc mai sus in schema si pe statul de plata. E posibil sa faceti niste achizitii si totodata sa pastrati niste bani si pentru un control medical, tratament, pentru voi si ai vostri.
Horoscop 2016 PESTI – Un eveniment care poate avea legatura cu serviciul o sa va solicite intrucatva, azi, maine si-o sa dati dovada de creativitate. O sa va ocupati si de treburile casei, dar o sa faceti tot posibilul sa iesiti un pic la aer, sa faceti si miscare zilele astea, sa va destindeti.


Horoscop Azi 4 Martie 2016