Horoscop Azi 4 Mai 2017 May04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Mai 2017

Horoscop 4 mai 2017. Gemenii traiesc o frumoasa poveste de iubire, iar Racii au parte de avantaje financiare.Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O sa putem rezolva mai multe lucruri din trecut. Vibratia zilei este 4 si o sa avem grija de familie si de casa.


BERBEC – Apar noutati in sfera sentimentala si relatia tinde sa capete stabilitate, sa duca la casatorie. Se poate sa rezolvati o problema mai veche, poate v-ati judecat prin tribunale, sau e un accept sa treceti pe alt post la serviciu sau o fi o marire de salariu.
TAUR – Se va gasi o sursa suplimentara de bani si o sa aveti de cheltuiala in perioada asta, poate strangeti bani de vacanta. Incep sa mearga mai bine niste lucruri si sa va luati avant, sa mai atacati proiecte noi care sa va aduca bani si recunoasterea profesionala de care aveti nevoie.


GEMENI – Poate vine cineva pe la voi dupa ce veniti de la serviciu sau daca aveti chef de plimbare poate iesiti in oras la cafea, sa mancati ceva. E posibil sa intalniti persoana potrivita si sa luati totul in serios ca sa formati un cuplu stabil, sa traiti frumos in doi, asa cum ati visat.
RAC – Se pare c-o sa va evidentiati prin ceva care sa va aduca un post mai bun, o functie, bani si alte avantaje. Se poate sa va treziti cu niste bani care o sa va prinda bine sa mai luati cate ceva prin casa si sa dati o fuga pe undeva maine, poimaine.


LEU – Se poate sa primiti o aprobare, sa plecati intr-o deplasare, poate plecati la studiu, ori sa munciti in afara tarii, e ceva important. Poate organizati impreuna cu prietenii o iesire la sfarsit de saptamana, sa practicati un sport de agrement, sa-i cooptati si pe copii ca sa fiti in forma maxima.
FECIOARA – E bine sa va si odihniti un pic, va duceti la relax pe undeva sau mai pe langa casa, plimbari scurte. Faceti monetarul sa vedeti pe ce bani mai puteti conta ca sa dati o fuga pe undeva, zilele astea, mai ales daca n-ati ajuns pe nicaieri de 1 mai.


BALANTA – Se poate sa preia macar o parte din cheltuielile curente, partenerul de cuplu si sa va fie mai usor, nu ca pana acum. O sansa de bani, o posibilitate de a obtine un salariu mai bun, fie la actualul serviciu, fie in alta parte, daca aveti curaj sa faceti pasul – sa nu uitati ca e anul vostru si e de incercat.
SCORPION – Poate va faceti timp si de voi, sa va-ngrijiti de sanatate, sa va odihniti, sa gasiti niste metode de relaxare.Se pare ca o sa va implicati intr-o serie de activitati care sa va puna in contact cu profesionisti si sa iasa un lucru de cea mai buna calitate si pe bani multi.


SAGETATOR – O relatie amoroasa prinde contur si se poate, pana anul viitor, sa duca la casatorie. Pentru voi un proiect nou la orizont, e un moment bun de reconfirmare a valorii si sa mai cereti o favoare, sa vi se dea ce aveti nevoie ca sa faceti performanta.
CAPRICORN – E cineva care vrea sa se asigure ca raspundeti cu aceeasi masura sentimentelor pe care vi le poarta, ca va armonizati frumos. Se poate sa va ocupati mai mult de casa in perioada asta, poate va cautati alta locuinta, va mutati, zugraviti, reamenajati interiorul sau gradina, terasa, balconul.


VARSATOR – Se poate sa luati mai multi bani dar sa si cheltuiti, mai ales daca plecati intr-o escapada turistica maine, poimaine. O sa reglati situatia bancara, scoateti, depuneti bani, mai cereti vreo pasuire cu vreo rata, doua, si o sa intrati in normalitate cu banii.
PESTI – S-ar putea sa vi se faca un discount la cumparaturi, sa primiti si ceva gratis, sau poate veti lua ceva in rate. Promite sa fie o zi banoasa, poate luati un rest de plata si-o s-aveti de cheltuiala, mai puneti si ceva deoparte pentru week-end, sa puteti iesi din casa.