Horoscop Azi 4 Mai  2016 May04

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop Azi 4 Mai 2016

Horoscop 4 mai 2016. Taurii se implica in proiecte noi, iar Gemenii trec printr-o perioada dificila.Poate aflam un pont despre un job, o functie, despre o investitie si, daca o sa fim si noi pe receptie, o sa ne acordam toate sansele de a face lucruri noi si bune. Vibratia zilei este 4 si o sa dam dovada de pricepere.

BERBEC – Invitatie in societate, or fi ceva mondenitati si o sa fiti si voi pe acolo, sa schimbati impresii, sa aflati cum se misca tara. Noutati care sa va entuziasmeze, poate vi s-a aprobat o cerere, va cauta cineva care vrea sa va intalniti neaparat si o sa dati un alt sens relatiei voastre sentimentale.
TAUR – Vi se poate incredinta un nou proiect si sa castigati bani frumosi, sa schimbati, practic, macazul in plan profesional. O sa va puteti pune in valoare niste aptitudini, sa le cultivati si se poate sa va gasiti si un job pe masura talentului vostru.

GEMENI – Va incearca o stare de neliniste, de neincredere, poate, fata de partenerul de cuplu si ar fi bine sa va recapatati increderea de alta data. Pot sa se complice putin lucrurile la serviciu si comunicarea cu sefii, cu partenerul de afaceri, o sa fie mai anevoioasa si va trebui sa gasiti solutii.
RAC – Se poate sa primiti niste bani pe care-i asteptati de saptamana trecuta si o sa iesiti in weekend. Un rezultat favorabil de la scoala, de la un examen, un interviu, de la judecatorie si o sa va descurcati frumos in cadrul activitatilor de grup, se anunta si ceva bani.

LEU – Relatia sentimentala devine mai intensa, iar daca nu sunteti casatoriti va puteti gandi la o astfel de legalizare.Poate luati legatura cu rudele si prietenii din strainatate sa vedeti daca va puteti intalni la voi sau la ei, intr-unul dintre weekend-uri sau in vacanta de vara.
FECIOARA – Se poate sa va duceti la medic, la un control si sa luati un tratament ca sa fiti in forma maxima.Va pot intra bani si sa aveti pentru plata ratelor, a facturilor, sa nu incasati penalizari, si sa le luati alor vostri tot ce au nevoie.

BALANTA – Frumos reviriment in sfera sentimentala si o sa faceti pasi repezi spre o casatorie sau o sa va mearga si mai bine in casnicie. Poate va interesati pe la banci sa vi se acorde o suplimentare de credit sau sa cereti o amanare a unor rate, daca ati depasit bugetul unor cheltuieli in perioada asta.
SCORPION – Poate va mai consultati cu partenerii de afaceri ca sa picati de acord acupra unor paragrafe din contractul pe care l-ati semnat. O sa recuperati niste bani si o sa va umpleti golurile din camara, va descurcati frumos si cu plata facturilor si o sa va mai ganditi la o eventuala colaborare in perspectiva.

SAGETATOR – O veste mult asteptata, poate aflati cand vine acasa persoana care v-ar implini sufleteste si o sa va faceti timp, alcatuiti un program.Poate va ocupati mai mult de casa, de familie, le dati o mana de ajutor parintilor, bunicilor, sa fiti cu constiinta impacata ca le-ati fost cumva de ajutor.
CAPRICORN – E posibil sa va invite niste prieteni la o nunta sau la un botez si e de vazut cum o sa va descurcati, ca mai sunteti chemati si de alti prieteni. O sa aflati dedesubturile unei situatii care v-a deranjat la un moment dat si o sa-i acordati scuze unei persoane care o fi facut vreo gafa – din greseala – probabil.

VARSATOR – Poate se anunta cineva in vizita pentru sambata si o sa faceti niste modificari prin locuinta sa se simta toata lumea confortabil. Poate reluati cautarile in materie de locuinte si mai vizionati pe viu sau pe net niste aparatamente, vile in care sa mutati, fie si cu chirie.
PESTI – O sa aveti de dat un examen, un interviu, sa intrati intr-o audienta la sef, sa cereti niste inlesniri si o sa se rezolve. Se profileaza o sursa suplimentara de venituri si de voi depinde s-o dezvoltati, sa va asigurati necesarul de bani pe o perioada cat mai mare de timp.
Horoscop Azi 4 Mai 2016